Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Noorwegen > Trysil > Appartementen Radisson Blu Mountain Resort
Appartementen Radisson Blu Mountain ResortSchitterend complex in het grootste skigebied van Noorwegen, Trysil. Vanuit dit luxe resort heeft u directe toegang tot de beste ski-afdalingen en de mooiste wandel- en langlaufroutes. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 478

Noorwegen > Trysil > Hotel Radisson Blu Resort
Hotel Radisson Blu ResortLuxe hotel met een stijlvol interieur in modern Scandinavisch design. Bijzondere faciliteiten waaronder de FlowRider® indoor surf simulator. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 643

Noorwegen > Trysil > Radisson Blu Resort Trysil
Radisson Blu Resort TrysilSportief en actief met je gezin de natuur in, mountainbiken, paardrijden, raften of kanoën terwijl je verblijft in de luxe van het Radisson Blu Resort in Trysil; een resort dat voor zowel de kids als volwassenen alles in huis heeft. Een zwembad met een waar golfslagbad en een spa om lekker te relaxen. Maar ook een restaurant waar je \'s avonds lekker kunt dineren. Je ontbijt is inbegrepen, dus dat staat elke ochtend voor je klaar. Rondom het resort is er een 14 km lang fiets- en wandeltraject voor families. Die Hard mountainbikers kunnen zich uitleven op de 100km single track rondom. En \'s avonds onderuit met een goed boek, of toch nog strijden tijdens een potje bowlen. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 364

Noorwegen > Trysil > Vikinggrenda Appartementen
Vikinggrenda AppartementenGezellige appartementen in Noorse stijl met een gunstige ligging in het grootste skigebied van Noorwegen: Trysil. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 478