Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Noorwegen > Noresund > Appartementen Norefjell Ski & Spa Resort
Appartementen Norefjell Ski & Spa ResortLuxe en uitgebreid ski-resort met hotel en appartementen. Na een dag skiën heerlijk relaxen in de Spa & Beauty en \'s avonds lekker dineren in het restaurant. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 386

Noorwegen > Noresund > Norefjell Ski & Spa
Norefjell Ski & SpaEen nacht in Norefjell Ski & Spa inspireerde DJ Tiësto ooit tot een track. En wie eenmaal voet over de drempel van dit heerlijk luxe resort zet, begrijpt direct waarom. Kamers die direct uit Noorse woonbladen lijken weggelopen, een spa die met awards is bekroond en een restaurant waar je naast het klassiek Scandinavisch menu óók van het uitzicht likkebaardt. Want je logeert hier middenin de natuur tussen de sparren en een flinke portie frisse lucht. Extra bonuspunt: alle fijne outdooractiviteiten als fietsen, wandelen en vissen starten praktisch voor je deur. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 486

Noorwegen > Noresund > Norefjell Spa Resort
Norefjell Spa ResortPrachtig luxe resort midden in de natuur. Na een hele dag in de buitenlucht is het heerlijk relaxen in het wellnesscenter of in het restaurant met een heerlijk diner. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 357