Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Nepal > Kathmandu > Groepsrondreis Nepal
Groepsrondreis NepalTijdens deze avontuurlijke rondreis door Nepal maken we een 5-daagse trektocht in het voorgebergte van het Annapurna-massief. De Himalaya domineren het veelzijdige Nepal met de hoogste bergtoppen ter wereld: de Mount Everest, de Annapurna en vele andere achtduizenders. In het natuurreservaat Chitwan ga je op zoek naar de Indiase neushoorn. Laat je daarnaast betoveren door de mystieke sfeer van de koningssteden in de Kathmandu vallei of dool rond tussen de schitterend bewerkte tempels en heilige Saddhu\'s. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1749

Nepal > Kathmandu > Groepsrondreis Nepal Annapurna Basecamp
Groepsrondreis Nepal Annapurna BasecampTijdens deze wandelreis door Nepal maken we een 11 daagse trektocht naar het Annapurna Basecamp (ABC), één van de bekendste en mooiste wandelroutes van Nepal. Het hindoeïstische Nepal wordt doorsneden door de Himalaya met de hoogste bergtoppen ter wereld: de Mount Everest en de Annapurna. In het natuurreservaat Chitwan gaan we op zoek naar de Indiase neushoorn. Dompel je onder in de mystieke sfeer van de koningssteden in de Kathmandu vallei en dwaal rond tussen de schitterend bewerkte tempels en heilige Saddhu\'s. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1879

Nepal > Kathmandu > Groepsrondreis Nepal Everest
Groepsrondreis Nepal EverestTijdens deze avontuurlijke rondreis door de Nepal Everest maken we een 17-daagse trektocht door de Himalaya. Deze tocht brengt je naar de prachtige meren van Goyko en naar het basiskamp van de hoogste berg ter wereld, de Mount Everest. Je loopt langs machtige Himalaya reuzen die hoog boven je uittorenen. Het uitzicht vanaf de top van de Kala Pattar op 5550 meter over de Everest en vele andere zeven- en achtduizenders is onvergetelijk. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 2249

Nepal > Kathmandu > Groepsrondreis Tibet en Nepal
Groepsrondreis Tibet en NepalTijdens deze rondreis door Tibet en Nepal reizen we rond door de spectaculaire ruige natuur van de Tibetaanse hoogvlakte en maken het Tibetaanse kloosterleven van dichtbij mee. Onderweg passeren we dorpjes en een enkel nomadenkamp. Met een beetje geluk kun je in de omgeving van het Mount Everest Base Camp het eerste zonlicht zien schijnen op de hoogste berg ter wereld. Verscholen achter de Himalaya ligt een land dat op velen een mystieke aantrekkingskracht heeft, ga mee op deze reis en ontdek. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 3289