Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Namibie > Kaapstad > Groepsrondreis Zuidelijk Afrika - kampeerreis
Groepsrondreis Zuidelijk Afrika - kampeerreisTijdens deze avontuurlijke rondreis door Zuidelijke Afrika bezoeken we Zuid-Afrika, Botswana, NamibiŽ en Zimbabwe. Deze reis biedt een ongeŽvenaarde variŽteit aan landschappen en culturen. Van het moderne Kaapstad tot het olifantrijke Chobe Park, van de surrealistische Namib woestijn tot het natuurgeweld van de Victoria watervallen. Wandelen in de bosrijke Cederbergen, per mokoro door de Okavango Delta en ook de Sossusvlei in NamibiŽ, met zijn huizenhoge zandduinen, zal enorme indruk maken. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 2999

Namibie > Windhoek > Familiereis NamibiŽ Selfdrive
Familiereis NamibiŽ SelfdriveTijdens deze avontuurlijke familierondreis door NamibiŽ neem je, vanuit je eigen voertuig, een kijkje in het land van bizarre contrasten. De torenhoge rode zandduinen van de Sossusvlei steken fel af tegen de blauwe lucht en het witte kalk. NamibiŽ is eindeloos, tijdloos en ongelooflijk gevarieerd in bijzondere en adembenemende woestijnlandschappen. Ook raak je niet uitgekeken op al het wild dat je tegenkomt tijdens deze bijzondere reis. Ga op zoek naar gemsbokken, giraffen, zebra\'s, olifanten en leeuwen. Aan het eind van de dag wordt er voor je gekookt door de meereizende kok en duik je in je eigen tent, boven op jullie auto! U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 2669

Namibie > Windhoek > Familiereis NamibiŽ, Botswana en Zimbabwe
Familiereis NamibiŽ, Botswana en ZimbabweTijdens deze familiereis door NamibiŽ, Botswana en Zimbabwe ontdekken jullie een ongeŽvenaarde variŽteit aan landschappen en culturen: van het moderne Windhoek tot het olifantrijke Chobe Park en van de surrealistische Namib tot het natuurgeweld van de Victoria watervallen. Ook de Sossusvlei met zijn huizenhoge zandduinen en het wild spotten in de avonduren bij een waterhole in Etosha zullen enorme indruk maken. Een avontuur voor jong en oud! U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 3579

Namibie > Windhoek > Groepsrondreis NamibiŽ kampeer
Groepsrondreis NamibiŽ kampeerTijdens deze avontuurlijke rondreis door NamibiŽ neem je een kijkje in het land van vreemde contrasten. NamibiŽ is eindeloos, tijdloos en ongelofelijk gevarieerd in bizarre en adembenemende woestijnlandschappen. De lege, maar kleurrijke Namib woestijn en de torenhoge rode zandduinen van de Sossusvlei zorgen voor een prachtig plaatje. In het noorden bezoeken we de nomadische Himba en ontmoeten we de lokale bevolking van Ovamboland. En dan hebben we het nog niet eens gehad over tienduizenden pelsrobben, woestijnolifanten, de grootste jachtluipaardpopulatie ter wereld en de enorme getallen wild in Etosha. Deze reis door NamibiŽ is ideaal voor avontuurlijke reizigers en liefhebbers van safari, woestijnlandschappen en authentieke cultuur. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 2729

Namibie > Windhoek > Groepsrondreis NamibiŽ lodge/hotel
Groepsrondreis NamibiŽ lodge/hotelTijdens deze avontuurlijke rondreis NamibiŽ maak je een rondje door het land van vreemde contrasten. NamibiŽ is eindeloos, tijdloos en ongelofelijk gevarieerd in bizarre en adembenemende woestijnlandschappen. De lege, maar kleurrijke Namib woestijn en de torenhoge rode zandduinen van de Sossusvlei zorgen voor een prachtig plaatje. Het Waterberg Plateau is al eeuwen het thuis is voor een verscheidenheid aan dieren, vogels en planten. En dan hebben we het nog niet eens gehad over tienduizenden pelsrobben, woestijnolifanten, de grootste jachtluipaardpopulatie ter wereld en de enorme getallen wild in Etosha. Dit is een ideale vakantie in NamibiŽ voor de liefhebber van safari, woestijnlandschappen en authentieke cultuur. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 3049