Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Montenegro > Rafailovici > Lux Tri Ribara
Lux Tri RibaraEen paradijs voor visliefhebbers. Dat is appartementencomplex Lux Tri Ribara in Rafailovici. Tri Ribera betekent namelijk de drie vissers. en dat zijn in dit geval de zonen van de eigenaar. In het gelijknamige restaurant beneden springt de zeebaars, traditioneel overgoten met een knoflook-kruidendressing, haast van je bord van versheid. Kreeft, zeevruchten in alle soorten en maten en een fijne brodet (vissoep) staat allemaal op de menukaart. Eten doe je er met uitzicht op zee. En de ligging, die kan niet beter. Voor strandliefhebbers ook echt \'the place to be\'! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 510

Montenegro > Rafailovici > Montenegro, Kuststreek, Rafailovici
Montenegro, Kuststreek, RafailoviciEen paradijs voor visliefhebbers. Dat is appartementencomplex Lux Tri Ribara in Rafailovici. In het gelijknamige restaurant beneden springt de zeebaars, traditioneel overgoten met een... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 510

Montenegro > Rafailovici > Porat
PoratZoek je naar een beoordeling van Hotel Porat, dan vind je meestal een beoordeling van het restaurant. Het restaurant staat op nr.1 van beste restaurants in de omgeving, dus zeker een bezoekje waard. Het bestaat uit twee delen, gescheiden door de wandelboulevard. Zit je aan zee dan is het uitzicht fenomenaal, eerst strand en dan de zee. De zon zien ondergaan met een glas wijn in de hand, een betere plaats is er niet. Het spreekt voor zich dat het meeste wat hier gegeten wordt vis is, verser kan ook bijna niet. Het hotel zelf ligt dan ook bijna op het strand en er is een leuke boulevard waar het wemelt van de restaurants en barretjes. De kamers zijn niet modern, maar de meesten met zeezicht en een balkon of terras waar je heerlijk geniet, uitkijkend over zee. Een aanrader! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 602