Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Montenegro > Igalo > Herceg Novi
Herceg NoviHotel Iberostar in Herceg Novi ligt direct aan zee. Je kan hier genieten van het strandleven, maar het is ook een ideaal vertrekpunt om te gaan wandelen, fietsen of om excursies maken. Bezoek Kotor, Perast en Herceg Novi. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor de rust, lekker ontbijten met uitzicht over de baai en later op de dag genieten van een heerlijke cocktail aan het zwembad. Geniet van een prachtige zonsondergang in de baai en schuif daarna aan voor een heerlijk diner in het restaurant. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 622

Montenegro > Igalo > Montenegro, Kuststreek, Igalo
Montenegro, Kuststreek, IgaloDe pluspunten van Hotel Palmon Bay & Spa zijn dat het ligt op een van de mooiste plekken aan de Adriatische Zee, dat de vis is er verser dan vers en je zo van je koele kamer op het warme strand... U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 707

Montenegro > Igalo > Montenegro, Kuststreek, Igalo
Montenegro, Kuststreek, IgaloDe pluspunten van Hotel Palmon Bay & Spa zijn dat het ligt op een van de mooiste plekken aan de Adriatische Zee, dat de vis is er verser dan vers en je zo van je koele kamer op het warme strand... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 622

Montenegro > Igalo > Palmon Bay & Spa
Palmon Bay & SpaPalmon Bay & Spa in Igalo is onze keuze voor een perfecte, relaxte vakantie, samen of met de kinderen. Wist je dat de \'locals\' hier ook graag hun vakanties door brengen? Dat komt omdat het hotel op één van de mooiste plekken aan de Adriatische Zee ligt, de vis hier verser dan vers is (en helemaal niet duur!). En trek een klein sprintje en je bent zo van je koele kamer op het warme strand, dit is natuurlijk ook een grote plus. Dan komt het prachtige groene binnenland er nog als bonus bovenop. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 622