Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Montenegro > Bijela > Delfin
DelfinIn hotel Delfin ben je perfect op je plek als je veel verschillende dingen wil doen. Zo kun je een dagje naar het strand, ontdek je de volgende dag Herceg Novi en eet je iedere avond in een restaurantje in de buurt. Alles is mogelijk vanuit dit fijne hotel. In een weekverblijf in dit hotel zijn 3 excursies inbegrepen. Zo ga je op excursie naar buurland Bosnië & Herzegovina, ontdek je per boot de baai van Kotor en bezoek je de badplaats Budva met zijn ommuurde stadscentrum. De Nederlandssprekende gids vertelt je alles wat je wil weten over de plekken die je bezoekt. Trek er op uit en ontdek het prachtige Montenegro! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 422

Montenegro > Bijela > Park
ParkAls je erachter wil komen wat Montenegro nu echt te bieden heeft, kies dan voor hotel Park. Vanuit het dorp Bijela kun je namelijk alle kanten op. Gecombineerd met dit fijne hotel waar je heerlijk kunt ontspannen na een drukke dag, maakt dat dit een heerlijke vakantie wordt. In een weekverblijf in dit hotel zijn 3 excursies inbegrepen. Zo ga je op excursie naar buurland Bosnië & Herzegovina, ontdek je per boot de baai van Kotor en bezoek je de badplaats Budva met zijn ommuurde stadscentrum. De Nederlandssprekende gids vertelt je alles wat je wil weten over de plekken die je bezoekt. Trek er op uit en ontdek het prachtige Montenegro! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 422

Montenegro > Bijela > Park Bijela
Park BijelaZoek je een combinatie tussen een fijne strandvakantie met een flinke dosis cultuur? Boek dan een vakantie op één van de mooiste plekken van Montenegro! Je bent er al snel uit dat de nieuwe appartementen Park \'the place to be\' is. Start de dag met een goede kop koffie en geniet van je uitzicht op het ruime balkon. In het appartement staat een Nespresso apparaat, maar bij de koffiebar maken ze er ook graag één voor je klaar. Voor een goed ontbijt haal je vers brood bij de bakkerij of eet mee van het buffet. Het fijne zwembad ligt net als het strand voor de deur. De Nederlands sprekende receptioniste staat voor je klaar en geeft tips zodat je alles uit je vakantie haalt. De appartementen welke gelegen zijn naast het hotel Park zullen worden geopend in de zomer van 2019. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 367