Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Mexico > Puerto Vallarta > Fiesta Americana Puerto Vallarta
Fiesta Americana Puerto VallartaWord wakker in een ruime, comfortabele kamer van Fiesta Americana. Doe de deuren van je balkon open en geniet van het geluid van de wuivende palmen en de ruisende zee. De rest van de dag kun je helemaal tot rust komen in de spa of aan het goudgele strand dat direct aan het hotel ligt. Als de avond valt ben je meer dan welkom om zo veel mogelijk gerechten te proberen in n van de restaurants. All inclusive, all good! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1230

Mexico > Puerto Vallarta > Los Arcos Suites
Los Arcos SuitesDit kleinschalige complex is het perfecte adres voor een ruime appartement midden in het oude centrum van het gezellige Puerto Vallarta. Het zit op loopafstand van alle restaurants, bars, de Malcon en het strand. Toch vind je hier ook alle rust op de groene binnenplaats waar je heerlijk kunt ontspannen bij het zwembad. Als je in Los Arcos Suites verblijft, mag je gebruik maken van de faciliteiten van zusterhotel Playa los Arcos. Ideaal als voor jou locatie en vrijheid het belangrijkst zijn. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 697

Mexico > Puerto Vallarta > Playa Los Arcos
Playa Los ArcosAl sinds jaar en dag n van de populairste hotels in Puerto Vallarta. Dit levendige hotel staat in het oude centrum en pal aan het strand. Dit deel van Puerto Vallarta wordt ook wel de \'romantic zone\' genoemd. Genoeg reden om een keer uit te zoeken waarom...De perfecte ligging en de vele faciliteiten voor jong en oud maken dit hotel ook uitermate geschikt voor families. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 686

Mexico > Puerto Vallarta > Sunscape Puerto Vallarta Resort & Spa
Sunscape Puerto Vallarta Resort & SpaVan harte door ons aanbevolen; het sfeervolle Sunscape Puerto Vallarta aan het goudgele strand van de baai van Banderas. De vriendelijkheid van het personeel straalt je tegemoet. Hier doet iedereen zijn best om je in de watten te leggen. Geen zin om de hele dag op je strandbed te liggen? Met de Unlimited-Fun formule van Sunscape hoef je je geen moment te vervelen. Een uurtje aquarobics, een film op het strand, een potje strand- of watervolleybal spelen? Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk in dit resort. Genieten van een milkshake in n van de bars om vervolgens na te denken over het restaurant waar je vanavond wilt dineren. Natuurlijk in je mooiste vakantie-outfit. Heerlijk zo\'n All Inclusive vakantie! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1117