Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Mexico > Nuevo Vallarta > RIU Jalisco
RIU JaliscoDit gezellige hotel staat bekend om haar relaxte sfeer en verwennerij. Vanuit de fraaie tropische tuin heb je direct toegang tot het goudgele Playa Flamingos, met recht n van de mooiste stranden van de Bahia de Banderas. RIU Jalisco staat garant voor een uitgebreid entertainmentprogramma en volop activiteiten voor jong en oud. Overdag liggen de snorkels en catamarans voor je klaar op het strand. En later op de avond vind je \'midnight snacks\' bij de sportsbar. All Inclusive la RIU. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 849

Mexico > Nuevo Vallarta > RIU Palace Pacifico
RIU Palace PacificoDit uitstekende RIU Palace hotel maakt het aanbod aan de kuststreek van Nuevo Vallarta helemaal compleet. Overdag surf je in een blauwe zee, dobber je in het zwembad met grootse poolbar en \'s avonds nip je aan een Margarita bij een wervelende show. Ruime junior suites met hydromassagebad zijn de standaard, en de service is zoals je van RIU Palace gewend bent. Hoogstpersoonlijk en altijd met een glimlach. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 950

Mexico > Nuevo Vallarta > RIU Vallarta
RIU VallartaWie 24 uur per dag wil genieten, vliegt met ons mee naar het RIU Vallarta: een uitblinker in RIU\'s vertrouwde service en luxe. Suites met jacuzzi, het zandstrand voor de deur, zwembaden om in te plonzen en net zoveel cocktails als je wilt. RIU Vallarta ligt direct aan n van de mooie zandstranden van Nuevo Vallarta. Vakantie vieren is hier op en top genieten voor het hele gezin van de vele faciliteiten, het heerlijke eten en de Mexicaanse zon. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1154