Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Mexico > Costa Mujeres > Grand Palladium Costa Mujeres Resort & Spa
Grand Palladium Costa Mujeres Resort & SpaBienvenidos in het Grand Palladium Costa Mujeres. De 5 sterren die vanaf eind 2018 op dit All Inclusive hotel pronken, heten je al van verre welkom. Vanuit het hotel loop je zo het witte zandstrand van Costa Mujeres op. Terwijl jij bij een van de bars een pia colada bestelt, maken de kids nieuwe vriendjes in de kidsclub. En \'s avonds is het puur genieten, van Mexicaans tot Italiaans en van steakhouse tot showcooking. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1341

Mexico > Costa Mujeres > RIU Dunamar
RIU DunamarIn de ruime lobby verwelkomt de ober je al met een cocktail van het huis. Welkom in RIU Dunamar, de nieuwste aanwinst van de RIU-keten. Zak onderuit onder een palmboom, met een zonnebril op je neus en de tenen in het witte zandstrand van Costa Mujeres. Of duik in een van de 5 zwembaden en bestel je mojito aan de swim-up bar. De kinderen vermaken zich ondertussen opperbest in RiuLand en Splash Water World. Maak een strandwandeling en ga naar Isla Blanca en begeef je onder de locals. En voor de liefhebbers is er \'s avonds volop te doen. Van sushi in \'Bamboo\' en steaks in \'Las Brasas\' tot shows om op mee te deinen en bars om de avond in af te sluiten. RIU legt je 24 uur per dag in de watten. En het strand is d plek om helemaal tot rust te komen. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 986

Mexico > Costa Mujeres > RIU Palace Costa Mujeres
RIU Palace Costa MujeresVanaf November 2018 kreeg relaxen een nieuwe betekenis. Het spiksplinternieuwe RIU Palace Costa Mujeres opende toen haar deuren. Logeren direct aan het strand, met 24/7 alles binnen handbereik wat je hartje begeert. En RIU zou RIU niet zijn zonder hartelijk en servicegericht personeel dat de hoofdrol speelt in je ultieme Mexicaanse All Inclusive vakantie. Cocktails bij n van de vijf (!) zwembaden, een heuse patisserie n ice cream parlor voor verkoeling in de Mexicaanse zon Wie wil volgt een introductie duikles of kayakt weg met de Caribische Zee als decor. Tel daar je eigen swim-up room bij op en je weet: RIU Palace Costa Mujeres wordt een blockbuster. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1099

Mexico > Costa Mujeres > TRS Coral Hotel
TRS Coral HotelWelkom in Mexico. Om je heen palmbomen en een ultra-modern paradijs. ls je logeert in het TRS Coral Hotel tenminste! Eind 2018 opende dit 5-sterrenhotel haar deuren aan de witte zandstranden van Costa Mujeres. Kies een zwembad om aan te relaxen of flaneer naar de beach club, exclusief voor gasten van TRS. En \'s avonds geniet je van wereldse gerechten, iedere avond in een ander restaurant. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1452