Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Malta > Sliema > Diplomat Hotel
Diplomat HotelPrima hotel met een geweldige ligging aan de boulevard. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 291

Malta > Sliema > Diplomat Hotel
Diplomat HotelPrima hotel met een geweldige ligging aan de boulevard. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 146

Malta > Sliema > Hotel Preluna
Hotel PrelunaComfortabel hotel met een eigen Beach Club. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 195

Malta > Sliema > Plaza Regency
Plaza RegencyHet beste van twee werelden. Want Plaza Regency is een hotel & appartementencomplex in één. De appartementen liggen in het Plaza Hotel en de hotelkamers in Regency Plaza. Via loopbrug paradeer je van het ene gebouw naar het andere gedeelte. Eten boek je er los bij. Je schuift dan aan voor het ontbijt en eventueel ook het diner. En met een ligging aan de boulevard van Sliema vind je volop leven in de omgeving. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 448

Malta > Sliema > Preluna & Spa
Preluna & SpaHotel Preluna & Spa heeft een aantal duidelijke kernkwaliteiten. Je waardeert het hotel het meest om de ligging direct aan zee. Je kan zo uit het zwembad van de Beach Club de zee in rollen. Daar kan je ook de diepte in duiken, want om de hoek vind je een duikschool. Dagje uit, ontspannen in de sauna, kanoën of fitnessen... De vakantie kan je zo actief maken als je zelf wilt. In ieder geval ben je er tijdens de Happy Hour bij, want met een lekker drankje begin je je avond goed. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 525

Malta > Sliema > ST Blubay Appartementen
ST Blubay AppartementenNette appartementen, gelegen nabij Sliema. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 140

Malta > Sliema > St. Bayview
St. BayviewEen drankje in de hand, zonnebril op je hoofd en de voeten in het verkoelende water. Dit is vakantie! Vanaf de rand van het zwembad van Bayview heb je een panoramisch uitzicht over Sliema en de charmante hoofdstad Valletta. Liever iets actiefs doen? Slenter over de boulevard tot aan St. Julians. Onderweg vind je talloze bars en restaurant voor een welverdiende pauze. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 432

Malta > Sliema > The Waterfront
The WaterfrontEen stukje historie met een modern vleugje. Sliema is voor Maltese begrippen een vrij mondaine plek, dat voel je meteen. Vanuit het hotel The Waterfront kijk je over de stad. Je ziet aan de ene kant de haven en Manoel Island met het gerestaureerde fort. En aan de andere kant duik je de moderne boulevard op, met het winkelcentrum The Point. Je realiseert je al snel dat de locatie wel goed zit. Vanuit je hotel stap je zo op één van de bussen of boten die je naar culturele highlights brengt, zoals Valletta, de 16de eeuwse hoofdstad. En na een dagje sightseeing kom je hier thuis in je pas gerenoveerde kamer voor een lekker hapje en drankje. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 584

Malta > Sliema > Windsor Hotel
Windsor HotelLeuk hotel in een levendige omgeving. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 146