Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Maleisie > Kuching > 15-daagse familie groepsreis MaleisiŽ - Borneo
15-daagse familie groepsreis MaleisiŽ - BorneoWe starten de rondreis op Borneo voor een onvergetelijke natuurervaring. Zo varen we met de longtailboot naar het schiereiland Bako National Park met de typische neusaap. Diep in het onherbergzame regenwoud van Batang Ai staan we oog in oog met de voormalige koppensnellersstam Iban. Ook een bezoek aan een orang-oetan opvangcentrum mag natuurlijk niet ontbreken. Terug in de bewoonde wereld van West-MaleisiŽ verkennen we de hippe hoofdstad Kuala Lumpur. Dan trekken we naar het noorden en rijden door de groene theeplantages van Cameron Highlands. Tijdens een wandeling door Georgetown op het multiculturele eiland Penang proeven we het veel geroemde streetfood. En onze reis eindigt waar die eindigen moet: lekker ontspannen op het tropische bounty-eiland Langkawi, in een heerlijk hotel met zwembad, pal aan zee. U reist met FOX.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 2329

Maleisie > Kuching > 15-daagse privť rondreis met gids/chauffeur MaleisiŽ - Borneo (t/m maart 2018)
15-daagse privť rondreis met gids/chauffeur MaleisiŽ - Borneo (t/m maart 2018)Wie het echte MaleisiŽ wil†ontdekken, mag Borneo niet missen! U bezoekt onder andere de fascinerende stad Kuching en het natuurreservaat Bako. U bezoekt een Iban-stam, die midden in de jungle nog steeds in een longhouse woont. Vervolgens een korte vlucht naar Kuala Lumpur, waar u voldoende tijd heeft om deze bruisende stad met veel gezichten te ontdekken. Via de Cameron Highlands†reist u naar Penang, waar u in een viersterrenhotel in het levendige Georgetown verblijft. U kunt uw reis verlengen op diverse bestemmingen naar keuze, bijvoorbeeld op ťťn van de ongerepte eilanden voor de oostkust. Tijdens de rondreis verblijft u in uitstekende hotels op basis van logies en ontbijt. U reist met FOX.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 2505

Maleisie > Kuching > Familiereis Maleisisch Borneo
Familiereis Maleisisch BorneoTijdens deze avontuurlijke familiereis door Maleisisch Borneo maak je kennis met de plaatselijke bevolking en natuur, deze zijn in een woord geweldig. De overnachtingen bij de Iban in hun traditionele longhouses zijn een onvergetelijke ervaring. Je hebt grote kans zeldzame neusapen, varanen, orang-oetans en neushoornvogels tegen te komen. We maken wandelingen aan de voet van Kinabalu, de hoogste berg van Borneo, en een riviersafari op de Kinabatangan in de jungle van Sabah. Aan het eind van de reis kun je bijkomen op het tropische eiland Pulau Tiga. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 2878

Maleisie > Kuching > Rondreis Maleisisch Borneo
Rondreis Maleisisch BorneoTijdens deze avontuurlijke rondreis door het Maleisische deel van Borneo maak je veel kennis met de plaatselijke bevolking en natuur, deze zijn in een woord geweldig. De overnachtingen bij de Iban in hun traditionele longhouses zijn een onvergetelijke ervaring. We waden door rivieren, wandelen over de Headhunters Trail en je kunt de hoogste berg van Zuidoost-AziŽ beklimmen. Onderweg heb je grote kans de zeldzame neusapen, varanen, orang-oetans en neushoornvogels tegen te komen. Aan het eind van de reis kun je bijkomen op het tropische eiland Pulau Tiga. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 2538