Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Maleisie > Kuching > 15-daagse familie groepsreis MaleisiŽ - Borneo
15-daagse familie groepsreis MaleisiŽ - BorneoTijdens deze veelzijdige rondreis ontdekken we de spectaculaire natuur van Borneo, tijdens een boottocht door de jungle van Batang Ai. We bezoeken een orang-oetan opvangcentrum en gaan langs bij de Iban-stam, die midden in het regenwoud leeft. In West-MaleisiŽ verblijven we in de hippe hoofdstad Kuala Lumpur en rijden we per landrover dwars door de theeplantages van Cameron Highlands. Tijdens een wandeling door Georgetown in Penang proeven we de lekkerste zoetigheden bij de vele eetstalletjes en onze reis eindigt op het tropische bounty-eiland Langkawi, in een heerlijk hotel met zwembad, pal aan zee. U reist met FOX.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 2199

Maleisie > Kuching > 15-daagse privť rondreis met gids/chauffeur MaleisiŽ - Borneo (t/m maart 2018)
15-daagse privť rondreis met gids/chauffeur MaleisiŽ - Borneo (t/m maart 2018)Wie het echte MaleisiŽ wil†ontdekken, mag Borneo niet missen! U bezoekt onder andere de fascinerende stad Kuching en het natuurreservaat Bako. U bezoekt een Iban-stam, die midden in de jungle nog steeds in een longhouse woont. Vervolgens een korte vlucht naar Kuala Lumpur, waar u voldoende tijd heeft om deze bruisende stad met veel gezichten te ontdekken. Via de Cameron Highlands†reist u naar Penang, waar u in een viersterrenhotel in het levendige Georgetown verblijft. U kunt uw reis verlengen op diverse bestemmingen naar keuze, bijvoorbeeld op ťťn van de ongerepte eilanden voor de oostkust. Tijdens de rondreis verblijft u in uitstekende hotels op basis van logies en ontbijt. U reist met FOX.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 2477

Maleisie > Kuching > Familiereis Maleisisch Borneo
Familiereis Maleisisch BorneoTijdens deze avontuurlijke familiereis door Maleisisch Borneo maak je kennis met de plaatselijke bevolking en natuur, deze zijn in een woord geweldig. De overnachtingen bij de Iban in hun traditionele longhouses zijn een onvergetelijke ervaring. Je hebt grote kans zeldzame neusapen, varanen, orang-oetans en neushoornvogels tegen te komen. We maken wandelingen aan de voet van Kinabalu, de hoogste berg van Borneo, en een riviersafari op de Kinabatangan in de jungle van Sabah. Aan het eind van de reis kun je bijkomen op het tropische eiland Pulau Tiga. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 2798

Maleisie > Kuching > Rondreis Maleisisch Borneo
Rondreis Maleisisch BorneoTijdens deze avontuurlijke rondreis door het Maleisische deel van Borneo maak je veel kennis met de plaatselijke bevolking en natuur, deze zijn in een woord geweldig. De overnachtingen bij de Iban in hun traditionele longhouses zijn een onvergetelijke ervaring. We waden door rivieren, wandelen over de Headhunters Trail en je kunt de hoogste berg van Zuidoost-AziŽ beklimmen. Onderweg heb je grote kans de zeldzame neusapen, varanen, orang-oetans en neushoornvogels tegen te komen. Aan het eind van de reis kun je bijkomen op het tropische eiland Pulau Tiga. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 2498