Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Maleisie > Dag > Groepsrondreis MaleisiŽ - Borneo Go-26
Groepsrondreis MaleisiŽ - Borneo Go-26Samen met leeftijdsgenoten reis je door Maleisisch Borneo. Deze jongerenreis laat je in 21 dagen het mooiste van het Maleisich deel van Borneo zien. Gedurende de reis heb je veel individuele vrijheid en in overleg met de reisleider kun je met de groep of zelf je eigen programma aan activiteiten samenstellen. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 2725

Maleisie > Kota Kinabalu > Gaya Island Resort
Gaya Island Resort U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1481

Maleisie > Kota Kinabalu > Nexus Resort
Nexus ResortEen luxueus en ruim opgezet resort aan een 6km lang zandstrand met zeer veel sport- en wellness faciliteiten. Some say it\'s heaven. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1346

Maleisie > Kota Kinabalu > Shangri La's Tanjung Aru Resort & Spa
Shangri La's Tanjung Aru Resort & SpaEen zeer luxueus 5-sterren strandresort omgeven door tropische landschappen, waar u kunt genieten van heerlijk eten, uitstekende service en stijlvolle kamers met prachtig uitzicht. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1462

Maleisie > Kota Kinabalu > The Promenade Hotel
The Promenade HotelPrettig stadshotel, direct gelegen aan de boulevard, met een prachtig uitzicht op de Zuid-Chinese zee. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1160

Maleisie > Kuala Lumpur > Familiereis MaleisiŽ
Familiereis MaleisiŽDeze afwisselende familiereis door MaleisiŽ biedt de beste facetten van AziŽ. Jullie ontdekken het exotische eten, de mooie natuur en het tropische strand. In MaleisiŽ wonen Maleiers, Chinezen en IndiŽrs. Dit zorgt voor een kleurrijke mix van mensen ťn overheerlijk gevarieerd eten. In Penang kun je op zoek naar verschillende straatkunst, bij de Cameron Highlands kun je thee proeven en mooie wandelingen maken en in de jungle van het Taman Negara slinger je over de langste canopywalk ter wereld. Op soms wel 30 meter hoogte! Op de Perhentian Islands, ook wel bounty-eilanden genoemd, eindigen we de reis met een paar dagen ontspanning. Gaan jullie mee met deze mooie en afwisselende reis? U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 2349

Maleisie > Kuching > Familiereis Maleisisch Borneo
Familiereis Maleisisch BorneoTijdens deze avontuurlijke familiereis door Maleisisch Borneo maak je kennis met de plaatselijke bevolking en natuur, deze zijn in een woord geweldig. De overnachtingen bij de Iban in hun traditionele longhouses zijn een onvergetelijke ervaring. Je hebt grote kans zeldzame neusapen, varanen, orang-oetans en neushoornvogels tegen te komen. We maken wandelingen aan de voet van Kinabalu, de hoogste berg van Borneo, en een riviersafari op de Kinabatangan in de jungle van Sabah. Aan het eind van de reis kun je bijkomen aan de kust van Sabah. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 3049

Maleisie > Kuching > Groepsrondreis Maleisisch Borneo
Groepsrondreis Maleisisch BorneoTijdens deze avontuurlijke rondreis door het Maleisische deel van Borneo maak je veel kennis met de plaatselijke bevolking en natuur, deze zijn in een woord geweldig. De overnachtingen bij de Iban in hun traditionele longhouses zijn een onvergetelijke ervaring. We waden door rivieren, wandelen over de Headhunters Trail en je kunt de hoogste berg van Zuidoost-AziŽ beklimmen. Onderweg heb je grote kans de zeldzame neusapen, varanen, orang-oetans en neushoornvogels tegen te komen. Aan het eind van de reis kun je bijkomen op het tropische eiland Pulau Tiga. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 2799

Maleisie > Langkawi > Berjaya Langkawi Resort
Berjaya Langkawi ResortPrachtig 4-sterren resort, gelegen aan Burau-baai in Kedah. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1455

Maleisie > Langkawi > Berjaya Langkawi Resort
Berjaya Langkawi ResortDit prachtige 4-sterren resort ligt verspreid door het regenwoud dat direct aan zee grenst. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1397

Maleisie > Langkawi > Dash Hotel
Dash HotelModern hotel met artistieke uitstraling met directe ligging aan het strand en op loopafstand van diverse winkeltjes en restaurants. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1334

Maleisie > Langkawi > Dash Hotel
Dash HotelModern hotel met artistieke uitstraling met directe ligging aan het strand en op loopafstand van diverse winkeltjes en restaurants. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1334

Maleisie > Langkawi > Dash Hotel
Dash HotelModern hotel met artistieke uitstraling met directe ligging aan het strand en op loopafstand van diverse winkeltjes en restaurants. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1801

Maleisie > Langkawi > Holiday Villa Beach Resort & Spa
Holiday Villa Beach Resort & SpaCompleet resort met een breed aanbod aan activiteiten voor jong en oud. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1365

Maleisie > Langkawi > Meritus Pelangi Beach Resort & Spa
Meritus Pelangi Beach Resort & SpaDit luxe en populaire resort is opgezet als een traditioneel Maleisisch dorp en heeft een ontspannen sfeer met een zeer persoonlijke service. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1711

volgende pagina >>