Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Maleisie > Dag > Rondreis MaleisiŽ - Borneo Go-26
Rondreis MaleisiŽ - Borneo Go-26Samen met leeftijdsgenoten reis je door Maleisisch Borneo. Deze jongerenreis laat je in 21 dagen het mooiste van het Maleisich deel van Borneo zien. Gedurende de reis heb je veel individuele vrijheid en in overleg met de reisleider kun je met de groep of zelf je eigen programma aan activiteiten samenstellen. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 2790

Maleisie > Kota Kinabalu > Gaya Island Resort
Gaya Island ResortOog in oog staan met een neusaap? Dit heerlijke resort bied u die kans. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1399

Maleisie > Kota Kinabalu > Pacific Sutera
Pacific SuteraErvaar service van wereldklasse in dit schitterende 5-sterren resort met een prima prijs/kwaliteit verhouding. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1314

Maleisie > Kota Kinabalu > Shangri La's Tanjung Aru Resort & Spa
Shangri La's Tanjung Aru Resort & SpaEen zeer luxueus 5-sterren strandresort omgeven door tropische landschappen, waar u kunt genieten van heerlijk eten, uitstekende service en stijlvolle kamers met prachtig uitzicht. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1417

Maleisie > Kota Kinabalu > The Promenade Hotel
The Promenade HotelPrettig stadshotel, direct gelegen aan de boulevard, met een prachtig uitzicht op de Zuid-Chinese zee. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1156

Maleisie > Kuala Lumpur > Familiereis MaleisiŽ
Familiereis MaleisiŽDeze afwisselende familiereis door MaleisiŽ biedt de beste facetten van AziŽ. Jullie ontdekken het exotische eten, de mooie natuur en het tropische strand. In MaleisiŽ wonen Maleiers, Chinezen en IndiŽrs. Dit zorgt voor een kleurrijke mix van mensen ťn overheerlijk gevarieerd eten. In Penang kun je op zoek naar verschillende straatkunst, bij de Cameron Highlands kun je thee proeven en mooie wandelingen maken en in de jungle van het Taman Negara slinger je over de langste canopywalk ter wereld. Op soms wel 30 meter hoogte! Op de Perhentian Islands, ook wel bounty-eilanden genoemd, eindigen we de reis met een paar dagen ontspanning. Gaan jullie mee met deze mooie en afwisselende reis? U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 2398

Maleisie > Kuala Lumpur > Rondreis MaleisiŽ Hoogtepunten
Rondreis MaleisiŽ HoogtepuntenDeze reis brengt je op de mooiste plekken in MaleisiŽ. Je begint de reis in Malacca met zijn Nederlandse koloniale historie. Vervolgens breng je een bezoek aan de bruisende metropool Kuala Lumpur en reis je naar Taman Negara, ťťn van de oudste regenwouden ter wereld. In de Cameron Highlands zie je enorme theeplantages en je sluit de reis heerlijk ontspannen af op de tropische eilanden Penang en Langkawi. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1748

Maleisie > Kuala Lumpur > Rondreis Maleisisch Borneo Hoogtepunten
Rondreis Maleisisch Borneo HoogtepuntenTijdens deze avontuurlijke rondreis door het Maleisische deel van Borneo maak je kennis met de hoogtepunten van dit land. De plaatselijke bevolking en natuur zijn in ťťn woord geweldig. De overnachting bij de Iban in hun traditionele longhouses is een onvergetelijke ervaring. We waden door rivieren, wandelen door de jungle en komen oog in oog te staan met orang oetans. Onderweg heb je grote kans de zeldzame neusapen, varanen, krokodillen en neushoornvogels tegen te komen. Aan het eind van de reis kun je bijkomen aan de kust in Santubong. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 2298

Maleisie > Kuching > Familiereis Maleisisch Borneo
Familiereis Maleisisch BorneoTijdens deze avontuurlijke familiereis door Maleisisch Borneo maak je kennis met de plaatselijke bevolking en natuur, deze zijn in een woord geweldig. De overnachtingen bij de Iban in hun traditionele longhouses zijn een onvergetelijke ervaring. Je hebt grote kans zeldzame neusapen, varanen, orang-oetans en neushoornvogels tegen te komen. We maken wandelingen aan de voet van Kinabalu, de hoogste berg van Borneo, en een riviersafari op de Kinabatangan in de jungle van Sabah. Aan het eind van de reis kun je bijkomen aan de kust van Sabah. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 2998

Maleisie > Kuching > Rondreis Maleisisch Borneo
Rondreis Maleisisch BorneoTijdens deze avontuurlijke rondreis door het Maleisische deel van Borneo maak je veel kennis met de plaatselijke bevolking en natuur, deze zijn in een woord geweldig. De overnachtingen bij de Iban in hun traditionele longhouses zijn een onvergetelijke ervaring. We waden door rivieren, wandelen over de Headhunters Trail en je kunt de hoogste berg van Zuidoost-AziŽ beklimmen. Onderweg heb je grote kans de zeldzame neusapen, varanen, orang-oetans en neushoornvogels tegen te komen. Aan het eind van de reis kun je bijkomen op het tropische eiland Pulau Tiga. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 2598

Maleisie > Langkawi > Berjaya Langkawi Resort
Berjaya Langkawi ResortDit prachtige 4-sterren resort ligt verspreid door het regenwoud dat direct aan zee grenst. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1350

Maleisie > Langkawi > Berjaya Langkawi Resort - Asian Dream
Berjaya Langkawi Resort - Asian DreamPrachtig 4-sterren resort, gelegen aan Burau-baai in Kedah. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1580

Maleisie > Langkawi > Casa del Mar
Casa del Mar\'Het bezorgen van een unieke ervaring\', dat is de filosofie van Casa del Mar. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1667

Maleisie > Langkawi > Federal Villa Beach Resort
Federal Villa Beach ResortDirect aan het strand, ideaal voor de prijsbewuste reiziger. U kunt gebruik maken van de faciliteiten van naastgelegen zusterhotel Holiday Villa Beach Resort & Spa U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1225

Maleisie > Langkawi > Holiday Villa Beach Resort & Spa
Holiday Villa Beach Resort & SpaCompleet resort met een breed aanbod aan activiteiten voor jong en oud. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1325

volgende pagina >>