Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Macedonie > Ohrid > Aleksandar Villa
Aleksandar VillaDeze prachtige villa is een pareltje in ons aanbod en een unieke accommodatie aan het Meer van Ohrid. De beoordelingen van onze klanten over de afgelopen jaren zijn zonder uit zondering juichend, waarbij allen het eens zijn over de ongekende service en dat de gast altijd op nummer één staat! De twaalf suites zijn ruim en comfortabel ingericht. Er heerst een gemoedelijke sfeer dat al begint met een warm onthaal door de gastvrouw. Geniet van het uitgebreide ontbijt, de lokale gerechten die \'s avonds in het restaurant, waar de eigenaresse zelf de scepter zwaait, worden geserveerd. Het zal je in Aleksandar Villa aan niets ontbreken, dus geniet samen van jouw welverdiende rust. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 583

Macedonie > Ohrid > Aura
AuraHotel Aura is in 2017 volledig gerenoveerd. De ligging is speciaal op slechts 100 meter van het meer van Ohrid. De verbouwing is gedaan met gebruik making van lichte, frisse kleuren. Dit heeft gezorgd voor een modern hotel wat zich zal ontwikkelen tot een geliefd vakantieadres in Ohrid. Geniet van een drankje op het buitenterras en zie de zon langzaam wegzakken achter de heuvels in Albanie. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 321

Macedonie > Ohrid > Cingo
CingoDe ligging maakt Hotel Cingo zo aantrekkelijk. Bijna in het centrum maar net wat buiten de drukte van de boulevard. Natuurlijk de vriendelijkheid van het personeel en de goede WIFI spelen ook mee! Op 150m van het centrum van Ohrid en op slechts 500m van het meer van Ohrid. Klassieke inrichting. Een gezellig en betaalbaar vakantieadres met een goede lichting. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 333

Macedonie > Ohrid > Golden Sunset
Golden SunsetDe Engelsen zeggen wel eens \"What\'s in a name\", hier betekent dat alles. De naam is voor 100% goed gekozen. Zittende op je terras of balkon, met een lekker glas gekoelde wijn, uitkijkend over het meer, waar de zon langzaam ondergaat. Wat een kleuren pallet. Mooier gaat het niet meer worden tijdens je vakantie. Vooruit dan, morgenavond weer, als het onbewolkt blijft. De appartementen zijn nieuw, ruim en van alle gemakken voorzien. De inrichting is gedaan door Boro\'s zuster, een binnenhuisarchitect. Smaakvol, modern en misschien wel de mooiste appartementen aan het meer! Gelegen tegen een heuvel, met op ca. 5mn lopen van restaurant en winkels. Het meer en het strand op ca. 350m U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 285

Macedonie > Ohrid > Granit
GranitLigging - ligging - ligging en het zwembad! Dat was het antwoord op de vraag waarom Mr. De Vries voor Hotel Granit gekozen had. En hij heeft helemaal gelijk. Zittend op het terras met een lokaal wijntje de zon in het meer zien ondergaan, wat verwacht je nog meer van je vakantie? Direct aan het meer met een zwembad dat ruim bemeten is en met natuurlijk een kindergedeelte voor de allerkleinste. Een ideaal strandhotel, dicht bij het levendige historische centrum van Ohrid, dat per taxi goed en goedkoop bereikbaar is. Granit is dan ook zeer geliefd bij stellen van alle leeftijden. In de zomermaanden is er de Nederlandstalige KIDS\' CLUB by TUI FAMILY LIFE. Vijf dagen in de week animatie voor de kinderen, van 3 tot en met 11 jaar. Dat alles met Nederlandstalige entertainers. Na een week vakantie willen de kinderen niet meer terug naar Nederland. Oh ja dat vergaten we bijna.. je verblijft op basis van All Inclusive! Let er wel op dat in de Macedonische keuken het eten nooit warm is. Het eten wordt lauw/warm geserveerd. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 468

Macedonie > Ohrid > Macedonie, Westen, Ohrid
Macedonie, Westen, OhridDat de Macedonische gastvrijheid spreekwoordelijk is, merk je in Hotel Veron à la minute. De twee echtparen die Hotel Veron runnen, is niets te dol. Ze maken graag een praatje en geven je gouden... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 361

Macedonie > Ohrid > Macedonie, Westen, Ohrid
Macedonie, Westen, OhridOverdonderend gastvrij Hotel Mizo ligt niet ver van hét covermodel van Macedonië. Het Jovan Kaneokerkje dat al honderden jaren hoog op zijn rots mooi staat te wezen. Het is is de meest... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 376

Macedonie > Ohrid > Macedonie, Westen, Ohrid
Macedonie, Westen, OhridBasoski ligt in een ruime opgezette tuin. Er hangt een familiaire sfeer waar het voelt alsof je \'thuis weg van huis\' bent. In 2013 boden we Basoski voor de eerste keer aan en de reacties waren en... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 284

Macedonie > Ohrid > Macedonie, Westen, Ohrid
Macedonie, Westen, OhridOaza Inn doet zijn naam eer aan. Een stukje buiten het levendige Ohrid biedt deze bed & breakfast aan de Daljanrivier echt een oase van rust. Het ligt midden in een grote groene tuin met appel- en... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 483

Macedonie > Ohrid > Macedonie, Westen, Ohrid
Macedonie, Westen, OhridDe ligging maakt Hotel Cingo zo aantrekkelijk. Bijna in het centrum maar net wat buiten de drukte van de boulevard. Natuurlijk de vriendelijkheid van het personeel en de goede WIFI spelen ook mee!... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 442

Macedonie > Ohrid > Macedonie, Westen, Ohrid
Macedonie, Westen, OhridDeze prachtige villa is een pareltje in ons aanbod en een unieke accommodatie aan het Meer van Ohrid. De beoordelingen van onze klanten over de afgelopen jaren zijn zonder uit zondering juichend,... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 633

Macedonie > Ohrid > Macedonie, Westen, Ohrid
Macedonie, Westen, OhridVilla Kumani is door een weg gescheiden van het kiezelstrand van Lagadin. Onze klanten zijn zeer te spreken over de service en vriendelijkheid van het personeel. Niets lijkt ze te veel, een taxi... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 354

Macedonie > Ohrid > Macedonie, Westen, Ohrid
Macedonie, Westen, OhridHotel Aura is in 2017 volledig gerenoveerd. De ligging is speciaal op slechts 100 meter van het meer van Ohrid. De verbouwing is gedaan met gebruik making van lichte, frisse kleuren. Dit heeft... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 347

Macedonie > Ohrid > Macedonie, Westen, Ohrid
Macedonie, Westen, OhridHotel Royal View ligt praktisch in het centrum van Ohrid, aan de boulevard. Toch is het er rustig toeven, zeker op het terras met uitzicht op het meer. De jonge Macedonische (in Australië... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 376

Macedonie > Ohrid > Macedonie, Westen, Ohrid
Macedonie, Westen, OhridVilla Sveti Stefan is een van de nieuwe accommodaties in Ohrid. Met zeker het mooiste uitzicht van Ohrid! Hoog gelegen op een heuvel is het uitzicht fantastisch. Aan de overkant van het meer zie... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 440

volgende pagina >>