Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Luxemburg > Enscherange > Val d'Or
Val d'OrCamping Val d\'Or in het hart van de Luxemburgse Ardennen is een karaktervolle groene camping. De omgeving kun je het best omschrijven als `een afwisselend landschap` dat ligt bij twee natuurparken en dat betekent dat je vanaf de camping prachtige wandeltochten kunt maken. De camping wordt als het ware doorsneden door het rustig kabbelende riviertje de Clerve, en dan kun je het wel bedenken! De kinderen zijn constant in de weer met schepnetjes, stokken en stenen want dat is natuurlijk wel een geweldige uitdaging. En als ze daar klaar mee zijn vermaken ze zich wel bij de tafeltennistafels of op het sportveldje. Of op de mountainbikes natuurlijk, want dat moet je ook gedaan hebben in de Ardennen. Een dag naar Luxemburg stad behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Ga dan lekker met de trein. Dat kost niet veel en in ongeveer drie kwartier ben je er al. Maar ook andere interessante plaatsen zoals Clervaux - kasteel, Diekirch - kerk, Vianden - kasteel zijn erg leuk om een dagtochtje naar toe te maken. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 179

Luxemburg > Larochette > Auf Kengert
Auf KengertZoek je rust en gezelligheid? Prachtige natuur? Een indoor speeltuin voor de kleintjes en een prachtige moderne speeltuin met uitdagende speeltoestellen aan de rand van de camping? Dan zit je hier goed! En wil je er een dag op uit, denk dan eens aan Luxemburgstad. De stad ligt op ongeveer 20 minuten rijden en is erg de moeite waard. Maar ook Vianden, Echternach, \" en de Vlindertuin\" in Grevenmacher zijn een bezoekje meer dan waard. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 150

Luxemburg > Nommern > Eurocamping Nommerlayen
Eurocamping NommerlayenCamping Nommerlayen is een fraaie terrassencamping in het hart van de Ardennen. De kinderen hoeven zich geen moment te vervelen, de vele activiteiten maken deze camping zeer kindvriendelijk. Huur een mountianbike en baan je een weg in het sprookjesachtige natuurgebied. Er zijn diverse routes uitgezet op allerlei niveaus. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 166