Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Laos > Chiang Mai > Groepsrondreis Laos/Cambodja
Groepsrondreis Laos/CambodjaTijdens deze complete rondreis door Laos en Cambodja ervaren we het leven langs de Mekong van noord naar zuid. We bezoeken de koningsstad Luang Prabang en nemen de tijd om de overweldigende tempelcomplexen van Angkor Wat te ontdekken. In Vang Vieng en het Hinboun natuurpark geniet je van de overweldigende natuur. We reizen per privé-bus en boot en slapen in hotels die variëren van wat eenvoudiger tot zeer comfortabel. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 2699

Laos > Chiang Rai > Groepsrondreis Laos/Cambodja
Groepsrondreis Laos/CambodjaTijdens deze avontuurlijke rondreis door Laos en Cambodja worden veel optionele wandel- en fietstochten aangeboden. We overnachten in hotels die variëren van zeer eenvoudig tot zeer comfortabel. Eén keer overnacht je bij mensen thuis. Het vervoer gaat per privébus. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 3069

Laos > THAILAND > Familiereis Thailand, Laos en Cambodja
Familiereis Thailand, Laos en CambodjaTijdens de familiereis Indochina ontdek je Thailand, Laos en Cambodja. Dit is een bijzondere en zeer afwisselende rondreis. Tijdens de reis voor het hele gezin overnachten we in hotels die variëren van eenvoudig tot luxueus. We hebben de beschikking over een eigen bus, zodat we kunnen stoppen waar we willen. Er wordt een tweedaagse, comfortabele boottocht gemaakt over de Mekongrivier. Om tijd te besparen vliegen we van Vientiane naar Phnom Penh. We sluiten de reis tropisch af met een heerlijk verblijf aan het strand van Ko Chang. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 2899