Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Kroatie > Trogir > Camping Vranjica Belvedere
Camping Vranjica BelvedereOp één van de mooiste plekjes van Dalmatië ligt Camping Vranjica Belvedere. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 271

Kroatie > Trogir > Rozac
RozacDaar heb je flipper, flipper. Mama, kijk! Camping Rozac ligt niet alleen vlak bij Trogir op het eiland Ciovo, het wordt ook nog eens omringd door de zee. Dolfijnen komen hier vaak even uitrusten in de baai. En dat vlak voor je neus. Het centrum van Trogir is ongeveer 1,5 kilometer van de camping en binnen no-time sta je het adembenemende natuurschoon van Nationaal Park Krka te bewonderen. Slapen, dat doe je in een zeer nette stacaravan op een plek waar aan elk detail wordt gedacht. Voel je welkom. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 102

Kroatie > Trogir > Tragos
TragosStel je die eerste ochtend Hotel Tragos in Trogir eens voor. Eerst word je wakker in een 18e-eeuws Barokpaleis, vervolgens ontbijt je in een oude wijnkelder en zodra je de stad in loopt wordt het alleen maar mooier! Kleine knusse straatjes, af en toe een voorstelling van het leven zoals het vroeger was, en vooral heel veel bezienswaardigheden die je maar wat graag wilt gaan zien. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 286