Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Kroatie > Split > Kroatie, Midden-dalmatie, Split
Kroatie, Midden-dalmatie, Split-Op steenworp afstand van het oude centrum van Split
-Dineren met panoramisch uitzicht
-Uitkijken over zee vanaf je eigen balkon


Radisson Blu Resort Split is een stijlvol... U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 631

Kroatie > Split > Kroatie, Midden-dalmatie, Split
Kroatie, Midden-dalmatie, SplitNieuw hotel met 27 kamers in een buitenwijk van Split, ca. 8 km van het centrum. Het hotel is met name geschikt als overnachtingshotel of onderdeel van een rondreis., want het ligt centraal ten... U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1329

Kroatie > Split > Le Meridien Lav
Le Meridien LavHet beste 5-sterrenhotel van Midden-DalmatiŽ is Le Meridien Lav in Split. De service is uitmuntend, de kamers uiterst comfortabel. En het beste ontbijt van KroatiŽ nuttig je hier. Met de boulevard voor de deur is de gezelligheid dichtbij. En vanuit het zwembad kan je de zon in de zee zien zakken. Kortom, dit hotel heeft alles in huis voor een uitstekende vakantie! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 868

Kroatie > Split > Radisson Blu Resort
Radisson Blu ResortIn het Radisson Blu Resort in Split, is aan daadwerkelijk alles gedacht. Binnen 2 minuten lopen sta je op het strand, en wil je een wat langere wandeling maken is het historische centrum van Split maar 30 minuten verderop. Met prachtig weer drink je uiteraard je drankje aan de poolbar buiten. Maar binnen is er ook genoeg om van te genieten; een binnenbad zo mooi en een wellness zo luxe. Een echt romantisch koppels hotel. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 800