Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Kroatie > Seget Donji > Kroatie, Midden-dalmatie, Seget Donji
Kroatie, Midden-dalmatie, Seget DonjiLigging: idyllisch, pal naast het strand, alleen door de boulevard gescheiden, aan de rand van de plaatsStrand details: Kiezelstrand; Strandinformatie: Steiger/zwemplateauAfstand (ca.): naar de... U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 367

Kroatie > Seget Donji > Medena
MedenaGroot hotel aan de baai van Trogir, gelegen tussen pittoreske vissersdorpjes. Vanuit hier bereik je het oude Trogir te voet en het oude centrum van Split in 40 minuten. Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan de watervallen van Krka of het eiland Brac. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 174

Kroatie > Seget Donji > Medena
MedenaAppartementen Medena hebben een fantastische ligging aan het kiezelstrand. Met langs de kust een gezellige boulevard. Voldoende horeca en sportfaciliteiten om je geen dag te vervelen. En ook voor de kinderen is er meer dan genoeg te doen. Terwijl de kinderen besluiten op het strand te gaan spelen, liggen jullie heerlijk ontspannen in de zon. Met eenvoudige appartementen maar een unieke locatie is dit een topper in haar prijsklasse. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 170