Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Kroatie > Postira > Kroatie, Midden-dalmatie, Postira
Kroatie, Midden-dalmatie, PostiraBabybedje (op aanvraag) U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 659

Kroatie > Postira > Kroatie, Midden-dalmatie, Postira
Kroatie, Midden-dalmatie, PostiraPostira, een gezellige kustplaats met volop vermaak en vertier voor het hele gezin. Vanuit het moderne hotel Lipa loop je zo het strand op of het centrum in. Slapen doe je op heerlijke bedden. En... U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 586

Kroatie > Postira > Lipa
LipaPostira, een gezellige kustplaats met volop vermaak en vertier voor het hele gezin. Vanuit het moderne hotel Lipa loop je zo het strand op of het centrum in. Slapen doe je op heerlijke bedden. En een hapje eten, dat kan in het a la carte restaurant van dit hotel. Bekijk de zonsondergang vanaf het terras en maak in de avond nog even een wandeling. Echt fijn: dit hotel heeft een eigen zwembad en wellness. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 591

Kroatie > Postira > Marija
MarijaDe ware BourgondiŽr kiest Brac voor heerlijk eten, goede wijnen, oude tradities en ambacht. Maak het jezelf dan ook gemakkelijk en kies voor appartementen Marija vlak bij de boulevard met gezellige restaurants en bars. Het is een kleine plaats dus het massatoerisme kom je hier niet tegen. Maar het is een uitstekende uitvalsbasis om het hele eiland \'and beyond\' te ontdekken. Als je in de avond een wandelingetje maakt vanaf je appartement, en je ziet een zonsondergang nog niet eerder zo mooi, weet je dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Fijne vakantie! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 463

Kroatie > Postira > Pastura
PasturaOp het mooiste plekje in Postira ligt hotel Pastura. Een zonsondergang, nog niet eerder zo mooi. Vlak bij de gezellige, maar toch rustige, boulevard. Postira is een oud vissersdorp, omringd door wijngaarden. Op 5km afstand ligt het zandstrand van Lovrenica en het kleine zandstrand van Prvlja is vijf minuten lopen van het hotel. Vanaf het restaurant van het hotel kijk je uit over zee en zie je in de verte het vaste land van KroatiŽ. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 664

Kroatie > Postira > Vrilo
VriloUitgerust wakker worden, omdat de bedden van hotel Vrilo in Postira zo ontzettend lekker slapen. Je merkt vervolgens dat het ontbijtbuffet met liefde is klaargemaakt. Keuze uit verschillende streekproducten. Wat staat er vandaag op het programma? Een geboekte excursie of een dagje relaxen in de wellness misschien. …ťn ding is zeker, aan het einde van de dag loop je tevreden over de boulevard. Je geniet van de, oh zo mooie, zonsondergang. En omdat de lokale wijn heerlijk smaakt proost je vanavond niet een, maar misschien wel twee of drie keer. Het is tenslotte vakantie. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 224