Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Kroatie > Postira > Lipa
LipaPostira, een gezellige kustplaats op het eiland Bra. Vanaf het terras van hotel Lipa kijk je uit over het vaste land van KroatiŽ. Als je van rust houdt zit je hier uitstekend. Dit kleine dorpje is autovrij, heeft een kleine boulevard langs de kust en geen drukke discotheken en pubs. Direct in het achterland vind je wijn en olijfolievelden en eet je de lekkerste cake in Dol. Direct voor het hotel is een klein strandje. Heerlijk eten doe je in het Š la carte restaurant. En na een verfrissende duik in het zwembad slaap je op hele goede bedden. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 443

Kroatie > Postira > Marija
MarijaDe ware BourgondiŽr kiest Bra voor heerlijk eten, goede wijnen, oude tradities en ambacht. Maak het jezelf dan ook gemakkelijk en kies voor appartementen Marija vlak bij de boulevard met gezellige restaurants en bars. Het is een kleine plaats dus het massatoerisme kom je hier niet tegen. Maar het is een uitstekende uitvalsbasis om het hele eiland \'and beyond\' te ontdekken. Als je in de avond een wandelingetje maakt vanaf je appartement, en je ziet een zonsondergang nog niet eerder zo mooi, weet je dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Fijne vakantie! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 432

Kroatie > Postira > Pastura
PasturaOp het mooiste plekje in Postira ligt hotel Pastura. Een zonsondergang, nog niet eerder zo mooi. Vlak bij de gezellige, maar toch rustige, boulevard. Postira is een oud vissersdorp, omringd door wijngaarden. Op 5km afstand ligt het zandstrand van Lovrenica en het kleine zandstrand van Prvlja is vijf minuten lopen van het hotel. Vanaf het restaurant van het hotel kijk je uit over zee en zie je in de verte het vaste land van KroatiŽ. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 603