Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Kroatie > Nin > Kroatie, Noord-dalmatie, Nin
Kroatie, Noord-dalmatie, NinHet meest geliefde familiecomplex van Noord-DalmatiŽ Zaton Holiday Resort ligt in een uitgestrekte baai. In een ca. 100 ha groot pijnbomenbos worden appartementen aangeboden in een 3-sterren en... U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 438

Kroatie > Nin > Peros
PerosCamping Peros in Nin is een verzorgde camping met zwembad, goede sanitaire voorzieningen, bar, pizzeria, en de camping ligt op circa 300 meter van het strand. Als het nabijgelegen Zaton Holiday Resort voor je gevoel te druk is maar je toch in deze omgeving jouw vakantie wilt doorbrengen, is camping Peros een uitstekend alternatief. In de buurt zijn een heleboel interessante dingen doen en zo is Peros is ook heel geschikte uitvalsbasis voor dagtrips naar de Plitvice meren (ongeveer 2 uur rijden), de Krka watervallen (ongeveer een uur rijden), de stad Split (ligt op ongeveer anderhalf uur rijden) en uiteraard de plaatsen Nin en Zadar. En over Zadar gesproken, Zadar is niet alleen overdag een leuke plaats om te bezoeken maar proef ook de sfeer \'s avonds. Dat gaat je zeker bevallen! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 147

Kroatie > Nin > Zaton Holiday Resort
Zaton Holiday ResortIn Zaton Holiday Resort in Nin beleef je werkelijk de vakantie van je leven. De hele dag is er wel iets te doen en te beleven. Het zwembad zorgt nog voor extra vermaak en de vele mogelijkheden tot sporten zorgen er voor dat er in het restaurant haast niet meer gewacht kan worden tot er gegeten kan worden! Na zo\'n drukke dag is het heerlijk ontspannen in de avondzon of bij een van de vele voorstellingen. Mocht je ondanks de vele activiteiten toch nog besluiten meer van de omgeving te willen zien, dan zijn Zadar en de watervallen van Krka nog geen uur rijden. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 659

Kroatie > Nin > Zaton Holiday Resort
Zaton Holiday ResortIn Zaton Holiday Resort in Nin beleef je werkelijk de vakantie van je leven. De hele dag is er iets te doen en te beleven. Het zwembad zorgt nog voor extra vermaak en de vele mogelijkheden tot sporten zorgen er voor dat er in het restaurant haast niet meer gewacht kan worden tot er gegeten kan worden! Na zo\'n drukke dag is het heerlijk ontspannen in de avondzon of bij een van de vele voorstellingen. Mocht je ondanks de vele activiteiten toch nog besluiten meer van de omgeving te willen zien, dan zijn Zadar en de watervallen van Krk een idee, op nog geen uur rijden. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 156