Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Kroatie > Mlini > Astarea
AstareaOp een gezellige, maar toch rustige locatie is het hotel gelegen. Pak de bus of de auto en ga naar de prachtige UNESCO stad Dubrovnik. Na al dat sightseeing ben je wel toe aan een rust moment. Ga lekker naar de spa of rust uit in het zwembad. In de avond een heerlijk diner in het restaurant en als afloop een fijne wandeling over de boulevard en je dag is alweer voorbij. De volgende dag zie je wel wat de dag je brengt. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 518

Kroatie > Mlini > Kroatie, Zuid-dalmatie, Mlini
Kroatie, Zuid-dalmatie, MliniBij hotel Astarea heb je een geweldig uitzicht op zee. Pak de auto of bus en ga naar Dubrovnik. Na al dat sightseeing ben je wel toe aan een rustmoment. Neem een kijkje bij de spa of rust uit bij... U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 518

Kroatie > Mlini > Kroatie, Zuid-dalmatie, Mlini
Kroatie, Zuid-dalmatie, MliniOp letterlijk een steenworp afstand van het strand ligt Villas Mlini. Met een prachtige mediterrane tuin en een geweldig uitzicht op de zee, komt u helemaal tot rust. In het naastgelegen hotel... U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 644

Kroatie > Mlini > Villas Mlini
Villas MliniOp letterlijk een steenworp afstand van het strand vind je Villas Mlini. Met een prachtige mediterrane tuin en een geweldig uitzicht op zee kom je helemaal tot rust. In het naastgelegen hotel Astarea kan er gebruik gemaakt worden van het zwembad. Maar ook kun je bij dit hotel genieten van de sauna en fijne massages. Maak een avondwandeling over de promenade en bewonder de prachtige zonsondergang. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 644