Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Kroatie > Hvar > Kroatie, Midden-dalmatie, Hvar
Kroatie, Midden-dalmatie, HvarBayhill Hotel Pharos ligt tegen een heuvel naast het Grand Beach hotel Amfora. Het is in 2016 compleet gerenoveerd naar een 3-sterren hotel. Het centrum van Hvar bevindt zich op slechts 200m. Een... U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 734

Kroatie > Hvar > Kroatie, Midden-dalmatie, Hvar
Kroatie, Midden-dalmatie, HvarLuxe boutique hotel direct aan de boulevard van de jetset bestemming Hvar. De kamers in dit hotel zijn ingericht in Hollywood thema. Het exclusieve strand Bonj Les Bains met parasol en... U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 988

Kroatie > Hvar > Kroatie, Midden-dalmatie, Hvar
Kroatie, Midden-dalmatie, HvarTerrasvormig aangelegd hotel, boven een baai met klein (privé)strand. Naast het hotel is een exclusieve strandclub waar veelal de (inter)nationale jetset verblijft. Het exclusieve privéstrand ... U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1141

Kroatie > Hvar > Kroatie, Midden-dalmatie, Hvar
Kroatie, Midden-dalmatie, HvarHotel Villa Dalmacija, bestaand uit een hoofdgebouw en de op 100 m gelegen Beach Lodge annex, ligt in de baai van de bruisende en exclusieve badplaats Hvar op loopafstand van het centrum. ID Riva... U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 589