Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Kroatie > Hvar > Amfora
AmforaVerstopt in een rustige baai en omgeven door een weelderig dennenbos ligt hotel Amfora. Hier waan je je volledig in luxe en stijl. Prachtige designer kamers, een zwembad wat trapsgewijs is aangelegd en genoeg ruimte om je even terug te trekken of juist de massa op te zoeken. De Bonj Beach Club ligt op het resort. Huur een privé cabana, boek een massage of drink een cocktail in de Beach Bar. Heerlijke à la carte maaltijden worden geserveerd in het restaurant van het hotel. Toch liever wat anders, wandel dan in nog geen 10 minuten naar het gezellige centrum van Hvar. Op het eiland zelf is zó veel te doen dat je van je relax vakantie met gemak een doevakantie maakt. Een ding is zeker, het wordt een vakantie om nooit te vergeten. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1030

Kroatie > Hvar > Kroatie, Midden-dalmatie, Hvar
Kroatie, Midden-dalmatie, HvarBayhill Hotel Pharos ligt tegen een heuvel naast het Grand Beach hotel Amfora. Het is in 2016 compleet gerenoveerd naar een 3-sterren hotel. Het centrum van Hvar bevindt zich op slechts 200m. Een... U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 587

Kroatie > Hvar > Kroatie, Midden-dalmatie, Hvar
Kroatie, Midden-dalmatie, HvarLuxe boutique hotel direct aan de boulevard van de jetset bestemming Hvar. De kamers in dit hotel zijn ingericht in Hollywood thema. Het exclusieve strand Bonj Les Bains met parasol en... U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 751

Kroatie > Hvar > Kroatie, Midden-dalmatie, Hvar
Kroatie, Midden-dalmatie, HvarVerstopt in een rustige baai en omgeven door een weelderig dennenbos ligt hotel Amfora. Hier waan je je volledig in luxe en stijl. Prachtige designer kamers, een zwembad wat trapsgewijs is... U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 969

Kroatie > Hvar > Kroatie, Midden-dalmatie, Hvar
Kroatie, Midden-dalmatie, HvarHotel Villa Dalmacija, bestaand uit een hoofdgebouw en de op 100 m gelegen Beach Lodge annex, ligt in de baai van de bruisende en exclusieve badplaats Hvar op loopafstand van het centrum. ID Riva... U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 418

Kroatie > Hvar > SCENE Riva
SCENE RivaDirect aan de promenade, in het hart van middeleeuws Hvar-stad ligt Hotel Riva, een van de meest trendy boutique hotels van Kroatië. De kamers beschikken over top design. Er is het uitmuntende restaurant Roots, met terras aan de kade en uitzicht op de haven met luxe jachten. Ook is er de gezellige BB Club voor cocktails. Op 500 m is de hippe Beach Club Bonj \"Les Bains\". Een heerlijk onderkomen voor hippe stellen. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 983