Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Kroatie > Bozava > Agava & Mirta
Agava & MirtaMooie familiekamers tussen de pijnbomen op het eiland Dugi Otok. Hotelkamers Agava en Mirta zijn een uitstekende uitvalsbasis als je volop wil genieten van rust, ruimte, zee, zon en vooral elkaar. Een leuk speeltuintje voor de kinderen, de zee pal voor je neus. Nationaal Park Kornati vlakbij en met 1,5 uur varen maak je een mooie dagexcursie naar de stad Zadar. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 371

Kroatie > Bozava > Lavanda
LavandaEen uitzicht om nooit te vergeten. Hotel Lavanda op het eiland Dugi Otok is een kleinschalig hotel direct aan het strand. Overdag genoeg mogelijkheden voor leuke excursies, relaxen aan het strand of luieren aan het zwembad. In de avond doe je na het eten een afzakkertje in de cocktailbar waar één keer per week een piano speler speelt. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 371

Kroatie > Bozava > Maxim
MaximBij een verblijf in hotel Maxim op het eiland Dugi Otok kom je volledig tot rust. Met een mooi buitenzwembad, koffie bar, taverne en pizzeria heb je alles binnen handbereik. De meeste kamers hebben een geweldig uitzicht op zee waar je zeilboten voorbij ziet varen. Er is een mooi strand vlak bij het hotel maar wil je naar het populaire strand Sakarun stap je, tegen een kleine vergoeding, in het toeristische treintje. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 511