Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Jordanie > Speciaal > Rondreis - Vrouw op Reis naar JordaniŽ
Rondreis - Vrouw op Reis naar JordaniŽTijdens deze avontuurlijke rondreis voor vrouwen door JordaniŽ bezoek je samen met andere vrouwen Romeinse steden, drijf je in het gedeelte van de Dode Zee waar enkel vrouwen zijn toegestaan, lunch je uitgebreid met de lokale vrouwen, wandel je door het Dana natuurreservaat en verken je de beroemde roze stad Petra die in 1812 werd herontdekt. In de Wadi Rum woestijn slapen we in bedoeÔenententen en bezoeken we vrouwen die ons leren hoe ze henna en kohl aanbrengen op de huid. JordaniŽ is een perfecte bestemming voor een korte actieve rondreis. We doorkruisen het spectaculaire woestijnlandschap van Wadi Rum waar we ook overnachten. De reis eindigt in Aqaba aan de Rode Zee waar je uitstekend kunt snorkelen. Daarnaast wordt de reis begeleid door een vrouwelijke lokale of Nederlandse reisbegeleidster, wat zeker in een land als JordaniŽ nog steeds niet zo normaal is. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1298

Kenia > Speciaal > Rondreis - Vrouw op Reis naar Kenia
Rondreis - Vrouw op Reis naar KeniaTijdens deze avontuurlijke rondreis door Kenia ga je samen met andere vrouwen op safari in de beroemde wildparken Amboseli, Samburu en Masai Mara. Kenia is een van de meest afwisselende landen van Afrika en de afstanden tussen de wildparken zijn niet heel groot. Naast gamedrives en wilde dieren maak je ook kennis met de kleurrijke Maasai stammen. Tijdens deze reis speciaal voor vrouwen bezoeken we een Samburu vrouwen dorp. Ook kun je optioneel een bezoek brengen aan een bijzonder project gerund door vrouwen in Sagana en kun je Massai vrouwen ontmoeten tijdens een dorpsbezoek. Heb je nog niet genoeg van Kenia? Kies dan voor de 4-daagse verlenging aan de witte stranden van Malindi. Er wordt voornamelijk gekampeerd in en nabij de parken, met gedeelde voorzieningen. Een echt Keniaans avontuur! Daarnaast wordt de reis begeleid door een vrouwelijke lokale of Nederlandse reisbegeleidster, wat in een land als Kenia nog steeds niet zo normaal is. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 2598

Peru > Speciaal > Rondreis - Vrouw op Reis naar Peru
Rondreis - Vrouw op Reis naar PeruTijdens deze rondreis voor vrouwen door Peru bezoek je op verschillende plaatsen de overblijfselen van de hoogstaande Inca-cultuur, met als hoogtepunten de stad Cuzco en Machu Picchu. Je zult worden verrast door de kleurrijke Indianenbevolking, het blauwe Titicacameer, koloniale steden en de ruige Colca Canyon. In een gezelschap met alleen vrouwen levert dit bijzondere ontmoetingen op met lokale vrouwen. Vanuit Cuzco kun je de meerdaagse Incatrail of de niet-toeristische Larestrail lopen. Je kunt de rondreis verlengen met een bezoek aan het regenwoud bij Puerto Maldonado of aan het regenwoud en de nevelwouden van Manu. Tijdens deze rondreis door Peru, speciaal ontwikkeld voor vrouwen, bezoeken we de Chichubamba gemeenschap in de heilige vallei en maken we kennis met de dagelijkse werkzaamheden van de lokale bevolking van het Titicacameer. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 2598

Vietnam > Speciaal > Rondreis - Vrouw op Reis naar Vietnam
Rondreis - Vrouw op Reis naar VietnamTijdens deze avontuurlijke rondreis voor vrouwen door Vietnam vormt een optionele tweedaagse wandeltocht rond Sapa in het noorden van Vietnam het onbetwiste hoogtepunt. In nevel gehulde bergen, felgroene rijstvelden, de vruchtbare Mekongdelta en schilderachtige koloniale steden: een rondreis door Vietnam heeft het allemaal. In een gezelschap met alleen vrouwen levert dit bijzondere ontmoetingen op met lokale vrouwen. Tijdens deze speciaal ontwikkelde reis voor vrouwen krijgen we tijdens ons verblijf bij de Mekong Delta het succesverhaal te horen van Ms Trinh en gaan we in Sapa op bezoek bij Ms Shu Tan die als jonge alleenstaande moeder van de Back Hmong-stam een onderneming heeft opgericht om haar medebevolking in Sapa te ondersteunen. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1698