Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Italie > Vico Equense > Appartementen Le Axidie
Appartementen Le AxidieMooi resort met zandstrand direct aan de Golf van Napels. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 250

Italie > Vico Equense > Bungalowpark Baia Serena
Bungalowpark Baia SerenaEenvoudige bungalows met een spectaculair uitzicht over de Golf van Napels. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 168

Italie > Vico Equense > Hotel Le Axidie
Hotel Le AxidieMooi resort met zandstrand direct aan de Golf van Napels. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 244

Italie > Vico Equense > Italie, Campania, Vico Equense
Italie, Campania, Vico EquenseDe Amalfikust wordt beschouwd als ťťn van de mooiste kusten van Europa, en terecht. Schitterende panoramische uitzichten en pastelkleurige dorpjes maken van deze kust met recht een geliefde... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 287

Italie > Vico Equense > Italie, Campania, Vico Equense
Italie, Campania, Vico EquenseEenvoudige bungalows met een spectaculair uitzicht over de Golf van Napels. U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 250

Italie > Vico Equense > Le Axidie
Le AxidieNieuw in ons programma. Wil jij vanuit je bed zo het strand op rollen? Dat is mogelijk bij Hotel & Appartementen Le Axidie! Huur een auto en ontdek de diverse baaien van Napels, waarna je aan het eind van de dag geniet van een heerlijk diner met verse producten in het \'Punta Scutolo\' restaurant. De kinderen gaan los bij de kidsclub terwijl jij de prachtige zonsondergang bewondert samen met je partner. Toe aan nog meer quality time, ga een dagje naar het Le Axidie Wellness Center en doe een aantal saunarondes en chil daarna in de jacuzzi. Ook zo enthousiast geworden? U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 688