Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Italie > Viareggio > Grand Hotel Principe di Piemonte
Grand Hotel Principe di PiemonteZeer prestigieus hotel, behorende tot de keten \'Small Luxury Hotels of the World\'. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 192

Italie > Viareggio > Hotel President
Hotel PresidentTophotel voor een geslaagde vakantie in de levendige badplaats Viareggio. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 262

Italie > Viareggio > Palace
PalaceDit vier sterren hotel biedt je comfortabele en ruime kamers in een fijne omgeving. Het is een ideale uitvalsbasis om te wandelen over de boulevard van Viareggio of om een heerlijke dag aan zee door te brengen. De beroemde badplaats Forte dei Marmi ligt op zo\'n 15 kilometer en ook kunstenaarsdorpje Pietrasanta is de moeite van een bezoek waard. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 378

Italie > Viareggio > President
PresidentPersoonlijke aandacht, gastvrijheid, privacy, dat zijn de kernwoorden tijdens een verblijf in hotel President. Het management en de medewerkers hebben oog voor detail en kennen hun gasten. Met een prachtige ligging aan de levendige boulevard van Viareggio is het elegante, in Liberty stijl gebouwde hotel President een aanrader voor iedereen die graag direct aan de kust wil verblijven, maar ook uitstapjes wil maken in het glooiende achterland van Toscane. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 687

Italie > Viareggio > Principe Di Piemonte
Principe Di PiemonteAl in de jaren vijftig was dit hotel het decor in de film Pellegrini d\'Amore, een van de eerste films met Sophia Loren, waarin zij een gravin speelde. Principe di Piemonte is één van de meest exclusieve hotels aan de kust van Versilia, onderdeel van \'Small Luxury Hotels of the World\' en van \'Greatest Hotels of the World\'. Het heeft een prachtig dakerras met relax zwembad en uitzicht over de kustlijn. Het restaurant Piccolo Principe heeft sinds 2015 twee Michelinsterren. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 301