Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Italie > Verbania > Grand Hotel Majestic
Grand Hotel MajesticZeer elegant en prestigieus hotel op een prachtige lokatie aan het Lago Maggiore. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 340

Italie > Verbania > Il Chiostro
Il ChiostroDe naam van het hotel zegt het al: Il Chiostro is een voormalig klooster. Nu comfortabel en gerenoveerd, maar met authentieke details, zoals fresco\'s en en antiek. Neem een kijkje in de oude kapel en ervaar de spirituele rust. Vanuit het hotel is het slechts een paar stappen naar het centrum van Verbania en het Lago Maggiore. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 275

Italie > Verbania > Residence Tre Ponti
Residence Tre PontiAan de westzijde van het Lago Maggiore liggen deze kleurrijke en moderne appartmenten die allemaal zijdelings meerzicht hebben. Je kunt ontspannen bij het meer, in de ruime tuin rond Tre Ponti of in het nabijgelegen openbare zwembad (gelegen op 800 meter). Het centrum van Verbania met bars, restaurants en vele winkeltjes ligt op circa 2 kilometer. Maak \'s avonds een wandeling over de boulevard en geniet van het Italiaanse leven. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 181

Italie > Verbania > Zust
Zust\"Een regelrechte aanrader.\" \"Heerlijk vertoeven hier.\" \"Genieten.\" \"Aanrader prijs-kwaliteit.\" Zomaar een aantal quotes uit de beoordelingen van onze klanten, die allen tevreden zijn over Residence Zust. Gewoon goede appartementen, slechts door de weg gescheiden van het Maggiore meer. Lopend kom je in Verbania, met bars, restaurants, winkels en één keer per week een leuke markt. Met de auto verken je de verdere omgeving van het Maggiore meer. Gewoon een goede vakantie, met een goede prijs. Wat kunnen we er nog meer over zeggen? U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 198