Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Italie > Taormina > Ariston
AristonDat wordt moeilijk kiezen. Aan de voet van het antieke Griekse theater, op loopafstand van de gezellige winkelstraat van Taormina en met schitterend uitzicht over Ionische zee heeft Ariston alles voor een overgetelijke vakantie. Morgen een dagje relaxen aan het zwembad? Dat is puur genieten met zo\'n uitzicht en de palmen en bloemen rondom het zwembad maken dit een heerlijke oase. Na een dag vol indrukken is het heerlijk om op je balkon de dag af te sluiten met een drankje. Terwijl de nacht valt over Taormina wordt de stad verlicht door tal van lantaarns, een onvergetelijk panorama. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 642

Italie > Taormina > Hotel Baia Azzurra
Hotel Baia AzzurraVolledig gerenoveerd hotel met een uitstekende ligging pal naast de kabelbaan naar het centrum van Taormina. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 214

Italie > Taormina > Hotel Vello d'Oro
Hotel Vello d'OroKeurig hotel met een groot terras, gelegen in het hart van Taormina. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 243

Italie > Taormina > Hotel Villa Greta
Hotel Villa GretaEenvoudig hotel dat gerund wordt door een vriendelijke familie. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 185

Italie > Taormina > Italie, Sicilie, Taormina
Italie, Sicilie, TaorminaKlassiek hotel met een unieke ligging in het hart van Taormina. U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 287

Italie > Taormina > Italie, Sicilie, Taormina
Italie, Sicilie, TaorminaVolledig gerenoveerd hotel met een uitstekende ligging pal naast de kabelbaan naar het centrum van Taormina. U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 214

Italie > Taormina > Italie, Sicilie, Taormina
Italie, Sicilie, TaorminaKeurig hotel met een groot terras, gelegen in het hart van Taormina. U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 242

Italie > Taormina > Italie, Sicilie, Taormina
Italie, Sicilie, TaorminaEenvoudig hotel dat gerund wordt door een vriendelijke familie. U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 185

Italie > Taormina > Residence Terra Rossa
Residence Terra RossaResidence Terra Rossa op het Italiaanse eiland SiciliŽ is een oase van rust. De gezellig ingerichte appartementen liggen in een prachtige tuin met geurende bloemen en planten. Het uitzicht over zee is schitterend. Wat een fijne plek voor een zonvakantie! Het strand ligt onderaan de trap vanaf. Ook Taormina, de oudste badplaats van SiciliŽ, ligt op loopafstand. Tip: check de concertagenda van Teatro Greco. Menigeen staat onverwacht vooraan bij zijn of haar favoriete artiest. Terra Rossa is synoniem aan service met een persoonlijke touch. Geen zin om zelf ontbijt te maken? Reserveer dan een plaats in het ontbijtrestaurant. Voor honeymooners staat er bij aankomst een glas prosecco klaar. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 453

Italie > Taormina > Taormina Park Hotel
Taormina Park HotelKlassiek hotel met een unieke ligging in het hart van Taormina. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 288