Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Italie > Taormina Mazzaro > Ipanema
IpanemaHet balkon is klein maar het uitzicht is groots! Zie \'s morgens de zon opkomen boven zee of bekijk onder het genot van een espresso de drukte in Taormina Mazzaro terwijl je bedenkt wat je deze dag zult doen; een ontspannen dagje aan het strand bij de beachclub of met de kabelbaan naar Taormina en lekker rondstruinen door het gezellige centrum. Door de centrale ligging kun je echt alle kanten uit. Dat wordt genieten. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 540

Italie > Taormina Mazzaro > La Plage Resort
La Plage ResortDirect aan Isola Bella, ligt het Resort La Plage. Dit hotel heeft de meest idyllische locatie van heel Sicilië... Overal vanuit het resort heb je uitzicht op het \"prachtige eiland\", dat met recht zo wordt genoemd. Met het privéstrand direct voor de deur hoef je La Plage tijdens de vakantie niet te verlaten, want zeg nou zelf, is er een mooier strand? De voortreffelijke keuken van het hotel serveert klassiek Siciliaanse en Mediterrane gerechten om je vingers bij af te likken. En alsof dit nog niet genoeg verwennerij is, kun je je van top tot teen in de watten laten leggen in de Expure Spa. En als je toch het hotel een dag wilt verlaten, waarom dan niet naar Taormina. Het is even een beetje klimmen naar de voet van de kabelbaan maar eenmaal boven is het uitzicht meer dan de moeite waard en daarna is het heerlijk bijkomen op een van de vele terrassen in de oude stad onder het genot van een espresso of cappuccino. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 904

Italie > Taormina Mazzaro > Villa Bianca
Villa BiancaOf je nu een dagje naar het strand wilt of lekker slenteren door de straatjes van Taormina, vanuit Villa Bianca ben je er zo. Wat is nu leuker dan met de kabelbaan naar het centrum te gaan en op één van de pleinen te genieten van een espresso. En morgen? Dagje Ipanema Beach club? Een dagje zalig nietsdoen op een ligbed onder de parasol, lijkt me heerlijk. Er blijven nog genoeg dagen over om actief te zijn en meer van het eiland te zien. Je hebt al voor een paar dagen een huurauto gereserveerd, nu alleen nog de route uitstippelen. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 378