Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Italie > Sulden > Alpina
AlpinaWelkom in hotel Alpina, een typisch Zuid Tirools familiehotel. Het ontvangst is warm en gastvrij en het eten is er heerlijk. Zowel het uitgebreide ontbijtbuffet als het geserveerde 4-gangendiner, het zal je zeker smaken. Je proeft hier het ware Zuid Tirol. Sulden is een rustig, gemoedelijk dorp waar je kwaliteit mag verwachten voor een gunstige prijs. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 301

Italie > Sulden > Paradies Pure Mountain Resort
Paradies Pure Mountain ResortParadies Pure Mountain Resort ligt midden in het Nationaal Park Stelvio, op de flanken van de Ortlerberg. Ideaal gelegen voor toegang tot de diverse bergpaden die je door het natuurgebied leiden. Na een actieve dag is het heerlijk ontspannen in de uitgebreide wellness gedeelte met onder andere binnenzwembad en hot tub. Start de dag met een goed ontbijt en eindig deze na een actieve dag met een culinaire verrassing van de chef. Inspanning en ontspanning gaan hier goed samen. Een familiehotel met niet alleen goed eten, maar vooral een gastvrij verblijf. De eigenaar neem je ook mee de bergen in voor een wandeling in de natuur of naar het Bšrenbad, het hoogst gelegen Kneipp complex in ItaliŽ. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 395

Italie > Sulden > Parc Hotel
Parc HotelThuiskomen in ItaliŽ. Frau Gutwenger onthaalt je hartelijk, terwijl Herr Gutwenger in de keuken alvast het overheerlijke diner voorbereidt. Snel de spullen wegleggen en dan naar buiten, om te genieten van de gezonde berglucht en het indrukwekkende uitzicht op die majestueuze Ortler berg. Zon in je gezicht, schone lucht, prachtige omgeving. Beter wordt het niet. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 426