Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Italie > Stresa > Grand Hotel Bristol
Grand Hotel BristolLekker samen genieten van de bloemenpracht, de grandeur en het rustgevende gekabbel van het Maggioremeer. Verwen jezelf en boek Grand Hotel Bristol. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over het landschap rondom Stresa en het Maggiore meer. De kamers zijn in klassieke stijl ingericht en hebben net als het complex een elegante uitstraling. In de tuin van het complex vind je een panoramisch zwembad met een ge´ntegreerde whirlpool. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 486

Italie > Stresa > Hotel della Torre
Hotel della TorreGastvrij hotel vlakbij het meer. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 205

Italie > Stresa > Regina Palace
Regina PalaceEen tophotel met een mooie tuin en al jarenlang een geliefd vakantieadres. Het in de 19e-eeuwse stijl gebouwde hotel is slechts door de openbare weg gescheiden van de boulevard van Stresa en het Maggiore meer. Vanuit de kamer met meerzicht of vanuit het restaurant zie je de zon schitteren op het meer en de Borrome´sche eilanden. Het hotel ademt stijl uit met zijn hoge plafonds en kristallen kroonluchters. In de tuin kun je relaxen, genieten van de natuur of lekker een wandeling maken. Het hotel heeft een wellnessruimte van circa 200 m▓ met onder andere sauna, stoombad en binnenbad. Laat je verrassen door hotel Regina Palace, Stresa en het Maggiore meer. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 593

Italie > Stresa > Royal
RoyalZodra je hotel Royal binnenloopt is het meteen duidelijk: hier zwaait de familie Rosa al 60 jaar lang met liefde de scepter. In het historische pand hangen de schilderijen van vader en zoon Rosa vol trots aan de muur. Als ze tijd hebben om te schilderen, want de familie ziet er nauwgezet op toe dat de tuin er pico bello bij ligt. Zodat je \'s ochtends tussen de bloemenpracht geniet van een goed ontbijt met een sterke kop Italiaanse koffie. Na het ontbijt komt het enige moeilijke moment van de dag; blijf je vandaag bij het zwembad of loop je naar het Maggioremeer? Of wordt het misschien het fabelachtige uitzicht vanaf de berg Mottarone? En dan \'s avonds struinen door Stresa op zoek naar het allerbeste restaurant. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 304

Italie > Stresa > Villa & Palazzo Aminta
Villa & Palazzo AmintaKlassiek en stijlvol hotel gelegen aan de oever van het Lago Maggiore met prachtig uitzicht op de Borrome´sche eilanden. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 543