Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Italie > Sorrento > Ascot
AscotHier verblijf je midden in het levendige, historische centrum. Dit kleine stadshotel is gelegen aan een van de grootste winkelstraten van Sorrento. Het Piazza Tasso, het haventje Marina Grande en gezellige restaurants en bars zijn op loopafstand. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 746

Italie > Sorrento > B&B Casale Antonietta
B&B Casale AntoniettaSfeervolle Bed & Breakfast met een landelijke, rustige ligging en toch niet ver van Sorrento. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 228

Italie > Sorrento > Bungalowpark Verde
Bungalowpark VerdeKeurige bungalows gelegen in een mooie mediterraanse tuin met citrusbomen. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 396

Italie > Sorrento > Conca Park
Conca ParkIn het levendige centrum van Sorrento ligt dit ruime en vrij moderne hotel. Het hotel beschikt over een gezellig terras waar het na de drukte van de dag rustig vertoeven is met geweldig uitzicht op de Vesuvius. Hotel Conca Park wordt zeer goed gewaardeerd door de uitstekende service, hier kom je echt niets tekort. Het gevarieerde ontbijtbuffet zorgt elke dag weer voor een goede start, of het nou loungen bij het zwembad wordt of struinen door de smalle straatjes van Sorrento. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 766

Italie > Sorrento > Hotel Michelangelo
Hotel MichelangeloElegant 4-sterrenhotel gelegen midden in het gezellige centrum van Sorrento. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 324

Italie > Sorrento > Italie, Campania, Sorrento
Italie, Campania, SorrentoKeurige bungalows gelegen in een mooie mediterraanse tuin met citrusbomen. U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 515

Italie > Sorrento > Italie, Campania, Sorrento
Italie, Campania, SorrentoSfeervolle Bed & Breakfast met een landelijke, rustige ligging en toch niet ver van Sorrento. U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 242

Italie > Sorrento > Italie, Campania, Sorrento
Italie, Campania, SorrentoElegant 4-sterrenhotel gelegen midden in het gezellige centrum van Sorrento. U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 386

Italie > Sorrento > La Meridiana
La MeridianaOp het dakterras van La Meridiana heb je een indrukwekkend uitzicht over de Baai van Napels met als achtergrond de Vesuvius als kers op de taart. Heerlijk om hier even bij te komen na al dat shoppen in het authentieke Sorrento. Vanuit het hotel ben je namelijk al met een korte wandeling in het centrum. Ook het treinstation is in de nabije omgeving, dus binnen een mum van tijd loop je door de stad Napels of kijk je je ogen uit in het indrukwekkende PompeÔ. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 714

Italie > Sorrento > Metropole
MetropoleMetropole is gelegen in een rustige omgeving, maar toch vlak bij de hoofdstraat van Sorrento. Een dagje genieten van de zon en zee en de volgende dag wandelen door de smalle steegjes met leuke winkeltjes. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 631