Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Italie > Scanzano Jonico > Danaide Resort
Danaide ResortDanaide Resort is landelijk gelegen en straalt hierdoor een relaxte vibe uit. Het enorme zwembad is het middelpunt van de accommodatie en het strand is te bereiken met een korte wandeling door het naastgelegen dennenbos. Hier is aan alles gedacht. Zo hebben de appartementen een superslimme indeling waarbij woonkamer, keuken en slaapgedeeltes zorgvuldig met elkaar verbonden zijn zodat je je \'kamergenoten\' in de vroege uurtjes niet hoeft te storen. Ook heeft het een modern restaurant, bar en een supermarkt voor de extra benodigdheden. Laat de vakantie maar beginnen! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 434

Italie > Scanzano Jonico > Danaide Resort
Danaide ResortLandelijk gelegen, in 2016 nieuwgebouwd resort, met een prachtig zwembad. Een ideale bestemming voor het hele gezin. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 121

Italie > Scanzano Jonico > Italie, Basilicata, Scanzano Jonico
Italie, Basilicata, Scanzano JonicoLandelijk gelegen, in 2016 nieuwgebouwd resort, met een prachtig zwembad. Een ideale bestemming voor het hele gezin. U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 143

Italie > Scanzano Jonico > Italie, Basilicata, Scanzano Jonico
Italie, Basilicata, Scanzano JonicoLandelijk gelegen, in 2016 nieuwgebouwd resort, met een prachtig zwembad. Een ideale bestemming voor het hele gezin. U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 259