Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Italie > Sarzana > Al Borgo
Al BorgoHotel Al Borgo is geschikt voor koppels en families. Het centrum van Al Borgo vind je 300 meter verderop. Hier is van alles te beleven. Typisch Italiaanse restaurantjes met de lekkerste pasta, gezellige terrassen en veel winkeltjes. In de ochtend kun je genieten van een heerlijk ontbijtje. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 155

Italie > Sarzana > Antico Casale
Antico CasaleOud en nieuw komen samen in Antico Casale. Deze voormalige boerderij herbergt nu moderne appartementen. Antico Casale heeft een fantastische ligging, niet ver van Cinque Terre en Toscane. Hier vind je de welkome rust in deze drukke omgeving. Wissel actieve dagen in de omgeving af met ontspannen dagen aan het zwembad. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 301

Italie > Sarzana > Camping Marina 3B
Camping Marina 3BWelkom bij Camping Marina 3B Vanwege de ligging aan de monding van de rivier de Magra is het de camping bij uitstek voor bootliefhebbers. Neem je eigen boot mee of huur er eentje voor extra waterplezier. In de regio is veel te zien en te doen. De pittoreske dorpjes van Cinque Terre, dŠt is ItaliŽ op haar best. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 83