Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Italie > San Vincenzo > Appartementen Ghiacci Vecchi
Appartementen Ghiacci VecchiKeurige appartementen bij uitstek geschikt voor families met (kleine) kinderen. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 223

Italie > San Vincenzo > Italie, Toscane, San Vincenzo
Italie, Toscane, San VincenzoKindvriendelijke camping met diverse zwembaden, waaronder een groot ondiep lagune-stijl zwembad voor kinderen! U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 285

Italie > San Vincenzo > Italie, Toscane, San Vincenzo
Italie, Toscane, San VincenzoGroot vakantiepark met veel faciliteiten voor een heerlijke strandvakantie met het hele gezin. U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 196

Italie > San Vincenzo > Italie, Toscane, San Vincenzo
Italie, Toscane, San VincenzoKindvriendelijke camping met diverse zwembaden, waaronder een groot ondiep lagune-stijl zwembad voor kinderen! U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 200

Italie > San Vincenzo > Italie, Toscane, San Vincenzo
Italie, Toscane, San VincenzoGroot vakantiepark met veel faciliteiten voor een heerlijke strandvakantie met het hele gezin. U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 178

Italie > San Vincenzo > Park Albatros
Park AlbatrosCamping Village Park Albatros ligt bij San Vincenzo, maar is een dorp op zich, met heel veel faciliteiten. Park Albatros is niet voor niets al heel veel jaren één van de meest populaire campings aan de Toscaanse kust. De ligging aan het strand is geweldig en zonaanbidders en strandliefhebbers gaan hier zeker een geslaagde vakantie vieren. Over de kinderen hoef je je echt geen zorgen te maken want ga er maar vanuit dat als ze niet in het zwembad zitten of op het strand, dat ze dan bij de animatie zijn aangeschoven. Maar je gaat niet alleen maar voor de kust naar Toscane, want het binnenland heeft zo veel moois te bieden. Als je echt wilt genieten moet je, waar je ook naar toe gaat, in ieder geval de toeristische route nemen. Trek er dus op uit en bezoek prachtige steden zoals Siena of Florence. Als je naar Florence wilt, ga dan met de trein: parkeren is daar een probleem en het station ligt in het centrum. Trouwens het zijn niet alleen deze beroemde plaatsen waar het genieten is, ook kleine, slaperige dorpjes in het binnenland zijn prachtig, dus wel regelmatig stoppen als je onderweg bent! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 113

Italie > San Vincenzo > Park Albatros
Park Albatros U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 220

Italie > San Vincenzo > Park Albatros
Park Albatros U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 181

Italie > San Vincenzo > Park Hotel I Lecci
Park Hotel I LecciOmgeven door een groen park en aan het privéstrand gelegen. Geniet van een drankje in de strandbar of lees een boek op je strandbedje terwijl de kids zich vermaken bij de miniclub. Golfliefhebbers kunnen terecht bij de 18-holes golfbaan in de buurt. \'s Avonds een Italiaans diner en lekker slapen in een ruime kamer. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 345

Italie > San Vincenzo > Valtur Garden Toscana
Valtur Garden ToscanaEen ruim opgezet complex in een 14 hectare groen park, met diverse gebouwen die maximaal een of twee verdiepingen hoog zijn. Er is van alles te doen, zo zijn er 16 tennisbanen, is er volop animatie voor alle leeftijden en kun je gegarandeerd ontspannen in de wellness van 700 vierkante meter. Het privéstrand op 400 meter lopen is via een tunnel te bereiken. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 320

Italie > San Vincenzo > Village Park Albatros
Village Park AlbatrosVillage Park Albatros in San Vincenzo is als een resort, met vele faciliteiten en niet voor niets al jarenlang een van de meest populaire campings aan de Toscaanse kust. Daarnaast zijn de mooie locatie en het uitzicht op zee zijn dé ingrediënten voor een geslaagde vakantie. Het professionele animatieteam zorgt ervoor dat kinderen zich hier geen moment vervelen, en dat is niet onbelangrijk. Maar je gaat niet alleen maar voor de kust naar Toscane, want het binnenland heeft zo veel moois te bieden. Trek er dus ook op uit en ga naar prachtige steden zoals Siena of Florence. Als je kiest voor Florence ga dan met de trein: parkeren is daar een probleem en het station ligt in het centrum. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 98

Italie > San Vincenzo > Villaggio Riva degli Etruschi
Villaggio Riva degli EtruschiGroot vakantiepark met veel faciliteiten voor een heerlijke strandvakantie met het hele gezin. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 165