Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Italie > San Giuliano Terme > Bagni di Pisa Palace & Spa
Bagni di Pisa Palace & SpaGeniet hier van ultieme luxe en perfecte service van de hoogste kwaliteit. Dit hotel is ťťn van de \'Leading Hotels of the World\'. Het is een voormalige adellijke residentie van de Groothertog van Toscane en reeds in de 18e eeuw beroemd in heel Europa. Destijds was het zijn zomerverblijf, nu is het omgebouwd tot een luxe hotel, gelegen in een stadje dat vooral bekend is om zijn bronwater. De spa is gespecialiseerd in behandelingen met thermaal water en Ayurveda. Ook heeft het een zeer centrale ligging ten opzichte van Pisa, de stranden van Viareggio of Marina di Pisa. Vanuit het restaurant kun je zelfs de Scheve Toren van Pisa zien liggen. Breng ook zeker een bezoek aan de mooie stad Lucca; neem plaats op een terras op de Piazza dell\'Anfiteatro of wandel of fiets over de 4 kilometer lange stadsmuur. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 707

Italie > San Giuliano Terme > Borgo degli Aranci
Borgo degli AranciWauw! Heb je dat uitzicht gezien vanaf het zwembad? In de verte zie je de zee en Elba, maar ook de toren van Pisa. Hier ben je toch de koning te rijk? Of moeten we zeggen moeder of vader overste, want Le Capanne is een voormalig klooster. Nu vind je er fijne appartementen, tot wel 6 personen. Lekker zelf koken of een hapje eten in het restaurant. De oude, idyllische stad Lucca is slechts 10 minuten rijden en de groene heuvels rondom de appartementen nodigen uit tot mooie wandelingen tussen de olijfbomen. Deze accommodatie kun je nu ook boeken in een pakket inclusief vlucht en autohuur. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 230

Italie > San Giuliano Terme > Italie, Toscane, San Giuliano Terme
Italie, Toscane, San Giuliano TermeComfortabele appartementen met zwembad op ca. 6 km van het centrum van Pisa. U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 134