Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Italie > Porlezza > Appartementen Porto Letizia
Appartementen Porto LetiziaModern appartementencomplex, prachtig gelegen direct aan het meer van Lugano! U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 131

Italie > Porlezza > Europa
EuropaDe ligging is het grootste pluspunt van hotel Europa. Aan het Lugano meer, nabij de haven en het centrum. De naamgever van het meer, de Zwitserse stad Lugano ligt op cica 13 kilometer. Je kunt ook makkelijk een bezoekje brengen aan het Maggiore en het Comomeer. Wissel het verkennen van de prachtige omgeving af met ontspannen aan het zwembad, in de wellness of aan het meer. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 276

Italie > Porlezza > Porto Letizia
Porto LetiziaHeb je wel eens van het meer van Lugano gehoord? Een goed alternatief voor bijvoorbeeld het Gardameer. Wél de prachtige natuur en de ligging direct aan het meer, niet de drukte van het Gardameer. Porto Letizia is bij vele Nederlanders bekend en dat is niet voor niets. Eenvoudige appartementen voor een fijne prijs, daar zijn wij Nederlanders gek op. De appartementen zijn allemaal verschillend qua inrichting, omdat ze grotendeels van particuliere eigenaren zijn. Het is een groot park, maar daar merk je weinig van als je er bent;het terrein is ruim opgezet. Het zwembad is niet al te groot, maar op het strand heb je alle ruimte. Porto Letizia heeft ook een goede ligging voor uitstapjes: het kleine centrum van Porlezza ligt op nog geen 250 meter, maar je bent ook snel aan het Comomeer of in Lugano (Zwitserland), de naamgever van het meer. Na een dag in de buitenlucht, kun je nog ontspannen een borrel drinken in de Panorama bar, terwijl je de zon achter de bergen ziet zakken. Dat is toch op en top vakantie? U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 177