Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Italie > Pisa > Appartementen Eden Park Resort
Appartementen Eden Park ResortComfortabele appartementen met zwembad op ca. 6 km van het centrum van Pisa. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 129

Italie > Pisa > Camping Torre Pendente
Camping Torre PendenteGezellige camping op slechts 800 m van de beroemde toren van Pisa. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 182

Italie > Pisa > Hotel Grand Bonanno
Hotel Grand BonannoKlassiek ingericht hotel met een mooie tuin. Het hotel heeft een goede ligging vlakbij het centrum. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 143

Italie > Pisa > Hotel La Pace
Hotel La PaceCentraal gelegen hotel met vriendelijk personeel dat u graag leuke tips geven over de stad! U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 128

Italie > Pisa > Hotel Repubblica Marinara
Hotel Repubblica MarinaraModern hotel met een elegante bar en het gerenommeerde restaurant I Paccheri dat Toscaanse gerechten serveert. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 151

Italie > Pisa > Hotel San Ranieri
Hotel San RanieriBijzonder modern hotel met een rustige ligging aan de rand van Pisa. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 147

Italie > Pisa > Torre Pendente
Torre PendenteCamping Torre Pendente ligt op slechts 800 meter van de wereldberoemde scheve toren van Pisa. Vergeet ook niet het prachtige baptisterium naast de toren en uiteraard de kathedraal te bezichtigen. Die zijn weliswaar minder beroemd, maar minstens zo bezienswaardig. Dus ga zo snel mogelijk na aankomst even rondkijken op de Piazza dei Miracoli en doe eerste indrukken op van die scheve toren die je altijd al hebt willen zien. Ook steden als Viareggio en Lucca zijn een bezichtiging zeker waard en goed haalbaar met de auto en datzelfde geldt voor het strand. Daarbij kun je denken aan Marina di Pisa op ca. 10 kilometer afstand waar vrij toegankelijke strandjes liggen. Terug op Torre Pendente is het heerlijk toeven aan het zwembad en later in het restaurant voor een heerlijke Italiaanse maaltijd. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 195