Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Italie > Manerba del Garda > Appartementen Belvedere
Appartementen BelvedereModern ingerichte accommodatie, gelegen op een helling met panoramisch uitzicht over het Gardameer. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 196

Italie > Manerba del Garda > Camping Baia Verde
Camping Baia VerdeRustig gelegen camping op ca. 500 m van het Gardameer. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 155

Italie > Manerba del Garda > Hotel Belvedere
Hotel BelvedereModern ingerichte accommodatie, gelegen op een helling met panoramisch uitzicht over het Gardameer. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 182

Italie > Manerba del Garda > La Quiete
La QuieteLa Quiete Park Hotel ligt op een rustige locatie, op slechts 50 meter van Gardameer en op 900 meter van het centrum van Manerba del Garda. Bij het hotel kun je gratis fietsen lenen om de mooie omgeving op je gemak te ontdekken. In het hotel vind je naast comfortabele standaard kamers ook familiekamers, perfect voor gezinnen. La Quiete staat garant voor een goede service, kom maar op met dat vakantiegevoel. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 306

Italie > Manerba del Garda > Residence Onda Blu
Residence Onda BluMooi vakantiepark op slechts ca. 200 m van het Gardameer! U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 175

Italie > Manerba del Garda > Zocco
ZoccoVanaf Camping Zocco loop je als het ware zo het Gardameer in. Ideaal als je even aan een verfrissing toe bent. Camping Zocco kun je omschrijven als een groene camping, vrij rustig gelegen - je zit hier aan een relatief rustig gedeelte van het Gardameer - en geschikt voor gezinnen met kinderen en liefhebbers van een mooie natuur. Kijk maar eens even goed rond als je op het strand staat: over het water heen zie je in de verte de bergen opdoemen. Een mooi gezicht. Maar als je hier niet alleen komt om te relaxen hebben we voor jou ook het een en ander in petto: om te beginnen kun je behalve in het meer ook heerlijk zwemmem in het zwembad. En daarna misschien even de whirlpool in? Of leef je even lekker uit op de tennisbaan of op het voetbalveld, Of huur gewoon eens een fiets en ontdek de omgeveing per stalen ros. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 420