Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Italie > Lido di Camaiore > Fortunella
FortunellaEen gemoedelijk kleinschalig hotel met uitstekende service. De enthousiaste eigenaar van Fortunella spreekt goed Duits en Engels en geeft je graag tips over de mooie omgeving. Het hotel ligt op loopafstand van het strand, het centrum van Lido di Camaiore en de gezellige boulevard. In Camaiore wordt veel georganiseerd. Begin juni worden de straten versierd ter ere van Corpus Domini met prachtige kunstwerken, gemaakt van zaagsel. Begin augustus wordt de Notte Blu gevierd, een festival op het strand. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 300

Italie > Lido di Camaiore > Grand Hotel Riviera
Grand Hotel RivieraAl jaren in ons aanbod en dat is niet voor niets. Klanten die je voorgingen zijn zeer te spreken over de ligging direct aan de boulevard. Maak een wandeling langs het strand of naar de pier. Lido di Camaiore is een relatief rustig dorpje aan de kust van Versilia. Onlangs heeft Grand Hotel Riviera alle kamers gerenoveerd en een nieuwe wellness met o.a. sauna en stoombad gebouwd. Direct tegenover het hotel tref je tal van leuke winkeltjes, restaurantjes, barretjes en de bagno\'s waar je heerlijk kan zonnen. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 349

Italie > Lido di Camaiore > Versilia Lido | UNA Esperienze
Versilia Lido | UNA EsperienzeUNA Versilia is speciaal om zijn moderne, strakke en bijzondere inrichting. De architectuur is geraffineerd en hypermodern. Overdag zonnebaden aan het zwembad of op het strand om de hoek. Of een oude stad bezoeken en daarna op het dakterras een drankje bij de sfeervolle bar met prachtig uitzicht over Lido di Camaiore. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 520