Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Italie > Levico Terme > Bavaria
BavariaEen goed 3 sterren hotel waar gastvrijheid en persoonlijke aandacht van meneer Pederzolli, de eigenaar, slechts enkele ingredienten zijn voor een fijne vakantie. Het hotel is onlangs deels gerenoveerd. Het is een uitstekend verblijf om de twee meren Caldonazzo en Levico te bezoeken. Uiteraard kun je ook een bezoek brengen aan het kuuroord Levico Terme. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 311

Italie > Levico Terme > Bellavista Relax
Bellavista RelaxOp een prachtige locatie tussen de bergen ligt het Bellavista Relax hotel. De sportievelingen kunnen hier hun ei helemaal kwijt, er zijn prachtige natuurparken om te ontdekken. Je kunt bij het hotel diverse excursies boeken zodat je de omgeving optimaal kunt ontdekken. Na een actieve dag kun je lekker ontspannen in de \'Bellavita wellness\'. Je wandelt zo het dorpje in en op 10 minuten loopafstand vind je het meer. Gasten die je voorgingen geven aan: \"We hebben genoten van het uitgebreide ontbijt en het vriendelijke personeel.\" U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 353

Italie > Levico Terme > Camping Due Laghi
Camping Due LaghiRuim opgezette familiecamping gelegen in een prachtige groene vallei tussen Lago di Levico en het Lago di Caldonazzo. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 222

Italie > Levico Terme > Due Laghi
Due LaghiDue Laghi, oftewel twee meren. De camping ligt op een paar stappen van het Levico meer en iets verder op ligt het Caldanazzo meer. Duurzaamheid staat hier hoog in het vaandel: het is de eerste camping in Trentino met een Ecolabel-certificaat. Ontspannen en inspannen gaan hier samen: op de camping zijn vele sportfaciliteiten maar ook de meren en de bergen vragen om sportieve uitspattingen. Het Nederlandse animatieteam zorgt voor gezellige activiteiten, voor de kleine en grote kinderen. Maak je graag een mooie wandeling? Wandel dan vanaf de camping naar het uitkijkpunt waar je uitzicht hebt over beide meren. Of pak de auto en rijdt de Panarotta op. Boven aangekomen kun je ook prachtig wandelen. En daarna ontspannen op het terras bij je stacaravan, moe maar voldaan. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 188

Italie > Levico Terme > Due Laghi
Due LaghiCamping Due Laghi in Levico Therme ligt - de naam zegt het al - tussen 2 meren. Vanaf deze mooie camping loop je via een wandelpad zo naar het Levicomeer. Het iets grotere Caldanazzo meer ligt wat verderop. De camping heeft vele (sport) faciliteiten. Het Nederlandse animatieteam zorgt voor voldoende activiteiten voor jong en oud. Wil je er een dagje op uit, dan kun je ook vlakbij de camping een fiets huren en op je stalen ros de omgeving gaan verkennen. Trek je er liever met de auto op uit, denk dan eens aan een dagje Verona met haar oude Romeinse arena (waar opera\'s worden opgevoerd) en niet te vergeten het balkon waarop Julia stond toen Romeo zijn liefdeslied voor haar zong. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 188

Italie > Levico Terme > Grand Hotel Imperial
Grand Hotel ImperialAls de keizerlijke familie uit Oostenrijk je begin vorige eeuw al voor ging, dan kan het niet anders dan goed zijn bij Grand Hotel Imperial. Unieke en luxueuze accommodatie aan het Levicomeer. De kamers zijn voorzien van authentieke details, zoals de keizerlijke familie ze nog gezien en goedgekeurd heeft. Het hotel is omgeven door een grote tuin, met daarin onder andere het zwembad en de poolbar. Het is een ideaal kuuroord, met het ruime wellnesscentrum en de stad Levico die bekend staat om haar natuurlijke water met hoge concentraties mineralen. Vanzelfsprekend is de service hier goed en kun je hier genieten van de goede keuken van Trentino. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 283

Italie > Levico Terme > Grand Hotel Imperial
Grand Hotel ImperialMajestueus hotel waarbij service en comfort hoog in het vaandel staat. Een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de mooie omgeving. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 218