Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Italie > Levico Terme > Bellavista Relax
Bellavista RelaxOp een prachtige locatie tussen de bergen ligt het Bellavista Relax hotel. De sportievelingen kunnen hier hun ei helemaal kwijt, er zijn prachtige natuurparken om te ontdekken. Je kunt bij het hotel diverse excursies boeken zodat je de omgeving optimaal kunt ontdekken. Na een actieve dag kun je lekker ontspannen in de \'Bellavita wellness\'. Je wandelt zo het dorpje in en op 10 minuten loopafstand vind je het meer. Gasten die je voorgingen geven aan: \"We hebben genoten van het uitgebreide ontbijt en het vriendelijke personeel.\" U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 353

Italie > Levico Terme > Camping Due Laghi
Camping Due LaghiRuim opgezette familiecamping gelegen in een prachtige groene vallei tussen Lago di Levico en het Lago di Caldonazzo. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 211

Italie > Levico Terme > Grand Hotel Imperial
Grand Hotel ImperialAls de keizerlijke familie uit Oostenrijk je begin vorige eeuw al voor ging, dan kan het niet anders dan goed zijn bij Grand Hotel Imperial. Unieke en luxueuze accommodatie aan het Levicomeer. De kamers zijn voorzien van authentieke details, zoals de keizerlijke familie ze nog gezien en goedgekeurd heeft. Het hotel is omgeven door een grote tuin, met daarin onder andere het zwembad en de poolbar. Het is een ideaal kuuroord, met het ruime wellnesscentrum en de stad Levico die bekend staat om haar natuurlijke water met hoge concentraties mineralen. Vanzelfsprekend is de service hier goed en kun je hier genieten van de goede keuken van Trentino. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 308

Italie > Levico Terme > Grand Hotel Imperial
Grand Hotel ImperialMajestueus hotel waarbij service en comfort hoog in het vaandel staat. Een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de mooie omgeving. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 316