Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Italie > Grado > Camping Tenuta Primero
Camping Tenuta PrimeroGelegen direct aan het strand met een eigen haven U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 239

Italie > Grado > Italie, Friuli-venezia-giulia, Grado
Italie, Friuli-venezia-giulia, GradoGelegen direct aan het strand met een eigen haven U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 346

Italie > Grado > Tenuta Primero
Tenuta PrimeroNiet ver van TriŽst en VenetiŽ, brede zandstranden en romantische steden ligt camping Tenuta Primero in Grado. Op het aangrenzende strand vermaken jong en oud zich kostelijk met zonnen en zwemmen, een tocht op een waterfiets of gewoon lekker niets doen. De kinderen vermaken zich toch wel met pootjebaden en zandkastelen bouwen. En anders zitten ze wel bij het animatieteam te knutselen of ze doen mee aan een speurtocht. Je hoeft trouwens niet speciaal naar het strand om te zwemmen, want op de camping ligt ook een mooi zwembad. Ga er vooral ook op uit om de omgeving te ontdekken. Daarbij kun je denken aan fietsen, want er zijn goede fietsroutes hier. Er valt veel te zien en te doen als je op camping Tenuta Primero bent! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 390

Italie > Grado > Tenuta Primero
Tenuta PrimeroCamping Tenuta Primero in Grado ligt in een pijnbomenbos en direct aan het strand. Hier vind je alles wat je strandhart sneller doet kloppen: parasols, ligbedden, uiteraard veel zand, mogelijkheden om bijvoorbeeld een waterfiets te huren en het wordt hier maar langzaam dieper en dat geeft een prettig gevoel als je hier met de kinderen bent. Als je liever in beweging bent, kun je hier allerlei watersporten beoefenen. Er is ook een duikschool, dus als je altijd de onderwaterwereld al eens hebt willen leren kennen ligt hier je kans. Triest ligt op ongeveer 50 kilometer, dus daar kun je best een dag naar toe en misschien nog beter: ga een dag naar VenetiŽ. Je bent er nu niet ver van af, dus doen! Je kunt hier in de buurt goed fietsen dus het is een goed idee om een fiets te huren en er een dag op uit te gaan. In de nabijheid van Tenuta Primero is ook een golfbaan, dus als je graag een balletje slaat komt dat goed uit. Op de camping vind je een prima zwembad en ook nog twee zwembaden voor de kids. Waterpret is dus wel verzekerd. Verder kun je je uitleven met voetballen, volleyballen, basketballen en nog veel meer sporten dus ook voor wie niet stil kan zitten is dit een goede plek. Daag je zoon of dochter maar eens uit voor een potje tafeltennis als je durft. En na weer zo\'n enerverende dag kun je in het restaurant een lekkere pizza of een heerlijk visgerecht eten. Genieten van het uitzicht over de zee, afsluiten met een glaasje wijn, niets meer aan doen. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 275