Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Italie > Forte dei Marmi > Areion
AreionDicht bij het centrum en aan zee. Hotel Areion heeft een perfecte ligging in het levendige Forte dei Marmi. Breng een bezoek aan het bekende Pisa of het historische Lucca. \'s Avonds heb je een ruime keuze uit de uitgebreide wijnkaart en kun je een dansje wagen bij de bekende discotheek \'\'La Capannina\'\' tegenover het hotel. Dit is vakantie zoals het bedoeld is. Deze accommodatie kun je nu ook boeken in een pakket inclusief vlucht en transfer of een pakket inclusief vlucht en autohuur. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 221

Italie > Forte dei Marmi > Bijou
BijouHotel Bijou ligt in Forte dei Marmi. In het hotel kun je heerlijk genieten in de bar. Je kunt overal in de accommodatie gratis gebruikmaken van WiFi en er is gratis privéparkeergelegenheid op het terrein. In het hotel kun je fietsen huren, op deze manier kun je de mooie omgeving ontdekken en misschien wel een balletje slaan. Op maar 3 km afstand ligt namelijk een prachtig golf terrein. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 353

Italie > Forte dei Marmi > Grand Hotel Forte dei Marmi
Grand Hotel Forte dei MarmiGewoon goed verblijven aan de kust. Dat is wat het is in Grand Hotel Forte dei Marmi. De kamers zijn ruim, het eten is goed en als je de straat over steekt, ben je aan het strand. Forte dei Marmi heeft vele autovrije straatjes waar je urenlang kunt struinen. Italiaanse mode, top restaurants, gelateria\'s alles kun je er vinden. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 554

Italie > Forte dei Marmi > UNAHOTELS Forte Dei Marmi
UNAHOTELS Forte Dei MarmiMooi uitzicht op de voorlopers van de Apennijnen en circa 2 kilometer van Forte dei Marmi en het strand. Het is niet alleen heerlijk om te struinen langs de luxe winkels of het strand, Forte dei Marmi is ook heerlijk om te fietsen. Bij het hotel UNA Forte dei Marmi kan je prima ontspannen, bijvoorbeeld bij het grote zwembad, of sportief bezig zijn op de tennisbaan. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 318