Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Italie > Figline Valdarno > Appartementen Fattoria Casagrande
Appartementen Fattoria CasagrandeDe Fattoria Casagrande is één van de fraaiste landgoederen in Toscane, gebouwd in 1384. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 142

Italie > Figline Valdarno > Camping Norcenni Girasole Club
Camping Norcenni Girasole ClubNorcenni Girasole Club is één van de supercampings in Italië voor een topvakantie met het hele gezin. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 206

Italie > Figline Valdarno > Hotel Fattoria Casagrande
Hotel Fattoria CasagrandeDe Fattoria Casagrande is één van de fraaiste landgoederen in Toscane, gebouwd in 1384. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 155

Italie > Figline Valdarno > Italie, Toscane, Figline Valdarno
Italie, Toscane, Figline ValdarnoDe Fattoria Casagrande is één van de fraaiste landgoederen in Toscane, gebouwd in 1384. U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 165

Italie > Figline Valdarno > Italie, Toscane, Figline Valdarno
Italie, Toscane, Figline ValdarnoNorcenni Girasole Club is één van de supercampings in Italië voor een topvakantie met het hele gezin. U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 205

Italie > Figline Valdarno > Italie, Toscane, Figline Valdarno
Italie, Toscane, Figline ValdarnoDe Fattoria Casagrande is één van de fraaiste landgoederen in Toscane, gebouwd in 1384. U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 141

Italie > Figline Valdarno > Norcenni Girasole Club
Norcenni Girasole ClubCamping Norcenni Girasole Club in Figline Valdarno is een geweldige camping met heel veel faciliteiten en al jarenlang een bestseller op de Nederlandse markt. En dat is niet zo gek, want ga maar na: prachtig gelegen in de Chianti-regio, net onder Florence of Firenze, zoals de Italianen zeggen. De omgeving is hier prachtig en het aantal plaatsen om te bezoeken is enorm, dus voordat je de hele dag bij één van de twee zwemparadijzen blijft hangen...... Pak de auto en ga via toeristische routes naar beroemde historische plaatsen zoals Siena. Eerst even het verhaal van de Palio lezen en het dan ter plaatse op je laten inwerken. Of bezoek San Gimignano, het markante stadje met de stompe torens. Wist je dat er vroeger wel een stuk of zestig torens waren? Als je naar Florence wilt kun je misschien beter het laatste stuk met de trein gaan; die stopt midden in Florence en je begrijpt dat parkeren hier nog wel eens een probleem kan zijn. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 79

Italie > Figline Valdarno > Villa Casagrande
Villa CasagrandeAan de rand van het middeleeuwse centrum van Figline Valdarno, ligt de 14e eeuwse Villa Casagrande met eigen wijnkelder. Het hotel heeft een nieuw zwembad en trendy bar met prachtig uitzicht over de omgeving. Een ideale plek voor je verkenning van de Chianti-streek, een bezoek aan Florence en Siena en voor het proeven van de superieure wijnen van de eigen kelder. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 178

Italie > Figline Valdarno > Villa La Palagina
Villa La PalaginaDit mooie hotel met rustieke kamers ligt op de heuvels tussen de Toscaanse wijngaarden en olijfbomen en heeft een panoramisch uitzicht. inmiddels is het bekend om zijn eigen wijn-, olijfolie- en honingproductie. Verken de omgeving te paard of huur fietsen en maak een mooie tocht. De zwembaden nodigen uit om te relaxen en sluit de dag af in het restaurant dat heerlijke Toscaanse gerechten serveert. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 297