Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Frankrijk > Eigen > Fietsvakantie Fietsvakantie Frankrijk - Dordogne families
Fietsvakantie Fietsvakantie Frankrijk - Dordogne familiesDe Dordogne is een prachtig gebied met oude stadjes, kastelen, middeleeuwse kerkjes, groene bossen, snel stromende riviertjes en ruige kalkformaties. Tijdens het fietsen laten de vele kastelen je zien dat de rijkdom van de streek ook vroeger felbegeerd werd. Middeleeuwse stadjes als Souillac, Sarlat en het bedevaartsoord Rocamadour zijn een bezoek meer dan waard. Je kunt ook een van de beroemde prehistorische grotten bezoeken, zoals die in Lascaux. Dankzij een netwerk van smalle en rustige weggetjes kun je iedere dag uit twee verschillende routes kiezen. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 628

Frankrijk > Eigen > Fietsvakantie Frankrijk - AriŤge en CorbiŤres
Fietsvakantie Frankrijk - AriŤge en CorbiŤresAan de voet van de PyreneeŽn, vlakbij de Middellandse Zee, vind je een zonovergoten, droog gebied waar grillige natuur overheerst. Je fietst door prachtige kloven en over cols met spectaculaire vergezichten. Ook cultuur ontbreekt niet. Rond de 12e eeuw kwam hier een religieuze sekte tot bloei: de Katharen. Overblijfselen van hun kastelen zijn nog overal zichtbaar, veelal op hoge scherpe rotspieken. Grijp vooral de kans om het beroemde Montsťgur te bezoeken. Ook de Citť van Carcassonne is magnifiek. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 698

Frankrijk > Eigen > Fietsvakantie Frankrijk - Aveyron
Fietsvakantie Frankrijk - AveyronHet Lac de Pareloup (een van de grootste stuwmeren van Frankrijk) en het Lac de Villefranche de Panat (een wat kleiner stuwmeer) zijn tijdens deze reis de hoogtepunten voor waterliefhebbers. Je hebt alle tijd om hier lekker uit te blazen. Voor het zover is, fiets je eerst langs de indrukwekkende rivier de Tarn naar Sťvťrac-le-Ch‚teau, dat gedomineerd wordt door het hoger gelegen kasteel. Je gaat ook naar Rodez, een wat grotere stad waar de kathedraal en het moderne Musťe Soulages indruk zullen maken. En moeten we de beroemde brug van Millau nog noemen? U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 698

Frankrijk > Eigen > Fietsvakantie Frankrijk - Aveyron families
Fietsvakantie Frankrijk - Aveyron familiesHet Lac de Pareloup (een van de grootste stuwmeren van Frankrijk) en het Lac de Villefranche de Panat (een wat kleiner stuwmeer) zijn tijdens deze reis de hoogtepunten voor waterliefhebbers. Je hebt alle tijd om hier lekker te zwemmen en om uit te blazen op het strand. Voor het zover is, fiets je eerst langs de indrukwekkende rivier de Tarn naar het kasteel van Sťvťrac-le-Ch‚teau. Je gaat ook naar Rodez, een wat grotere stad waar de kathedraal en het moderne Musťe Soulages de moeite waard zijn. En dan is er nog de beroemde brug van Millau. Duizelingwekkend! U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 628

Frankrijk > Eigen > Fietsvakantie Frankrijk - Aveyron, Lot en Tarn
Fietsvakantie Frankrijk - Aveyron, Lot en TarnOnder Fransen is het een goed bewaard geheim, dit fantastische stukje Frankrijk. Ontdek op deze fietsreis het heuvellandschap tussen de rivieren Aveyron, Lot en Tarn en de mooie middeleeuwse dorpen en steden Saint-Antonin-Noble-Val, Villefranche de Rouergue, Figeac, Conques, Rodez en Albi. Geniet van heerlijke heuvels, prachtige valleien, adembenemende uitzichten, rustige wegen. Elke dag is er weer iets nieuws te ontdekken, ook tijdens de rustdagen. Je kunt steeds kiezen uit een lichtere of een zwaardere route. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 698

Frankrijk > Eigen > Fietsvakantie Frankrijk - Les Landes families
Fietsvakantie Frankrijk - Les Landes familiesStrand natuurlijk, en mooi weer, en schaduwrijke bossen. Dat is Les Landes. Een kust vol gezellig vertier en een heerlijk dromerig achterland. Fietsers zullen de vlakke weggetjes en vrijliggende fietspaden waarderen. Watersporters genieten van de zee en de meren en meertjes waar je kunt zwemmen, surfen, zeilen en kanoŽn. Cultuurliefhebbers zitten goed met middeleeuwse kloosters die op de werelderfgoedlijst staan. Je gaat ook naar Dax, met zijn Romeinse stadswal en Art Dťco architectuur. Deze fietsvakantie is ideaal als je het rustig aan wilt doen. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 668

Frankrijk > Eigen > Fietsvakantie Frankrijk - Provence
Fietsvakantie Frankrijk - ProvenceDe Provence is dť streek in Frankrijk waar de zon altijd schijnt, de lavendel bloeit en de historische plaatsen tot de verbeelding spreken. Alles is een lust voor het oog, van de vlaktes vol olijfbomen en druivenranken tot de groene bergen in de Luberon. Je ontdekt het op de fiets. Je kunt ook heerlijk zwemmen, kanoŽn of wandelen. En vergeet de steden en dorpen niet! Avignon met zijn pauselijk paleis, N√ģmes met zijn Romeinse monumenten en Tarascon met zijn middeleeuwse grandeur zijn slechts enkele van de culturele hoogtepunten. Je kunt iedere dag kiezen uit twee afstanden (zwaarte niveau 2 of niveau 4). U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 698

Frankrijk > Eigen > Fietsvakantie Frankrijk - Provence (hotel)
Fietsvakantie Frankrijk - Provence (hotel)Pas in de Luberon leer je de Provence kennen, vinden ze in de Luberon. Het is een prachtig en nog tamelijk ongerept gebied, een nationaal park vol verborgen kloven, cederbossen, lavendelvelden, eeuwenoude \'bories\' en middeleeuwse dorpjes, die hoog tegen de bergrug geplakt de zwaartekracht lijken te tarten. In de Luberon is een volledig bewegwijzerde route uitgezet van 236 kilometer. Je fietst grotendeels over kleine weggetjes, waar je alleen lokaal verkeer zult tegenkomen. Ontdek de geuren en kleuren van de Luberon. Meer nog: van de Provence! U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 948

Frankrijk > Eigen > Fietsvakantie Frankrijk - Vallei van de Lot
Fietsvakantie Frankrijk - Vallei van de LotJe zoekt een vriendelijke en rustige fietsomgeving? Dan is het glooiende landschap van de Quercy Blanc en de vallei van de Lot een uitstekende keuze. Zachtwitte kalkplateaus, schaduwrijke bossen, knalgele zonnebloemen, uitgestrekte wijngaarden en slaperige dorpjes bepalen het ritme. De Lot stroomt lui voorbij. Levendige stadjes met gezellige terrasjes maken je vakantie compleet. Hier kom je helemaal tot rust! U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 688

Frankrijk > Eigen > Fietsvakantie Frankrijk - Vallei van de Lot families
Fietsvakantie Frankrijk - Vallei van de Lot familiesJe zoekt een vriendelijke en rustige fietsomgeving? Dan is het glooiende landschap van de Quercy Blanc en de vallei van de Lot een uitstekende keuze. Zachtwitte kalkplateaus, schaduwrijke bossen, knalgele zonnebloemen, uitgestrekte wijngaarden en slaperige dorpjes bepalen het ritme. De Lot stroomt lui voorbij. Levendige stadjes met gezellige terrasjes maken je vakantie compleet. Plezier voor jong en oud, onderweg en op de campings! U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 658

Italie > Eigen > Fietsvakantie ItaliŽ - Toscane
Fietsvakantie ItaliŽ - ToscaneGeniet van de mooiste streek van ItaliŽ tijdens deze fietsvakantie in Toscane. Al fietsend door de zonovergoten heuvels bezoek je historische steden als Siena en een van de best bewaarde middeleeuwse stadjes van Toscane, San Gimignano. Het vestingstadje Monteriggioni is ook zoīn pareltje. Cipressen, wijnranken, olijfbomen en zonnebloemen bepalen het landschap. Door het geringe aantal etappes heb je ruimschoots de tijd voor alle bezienswaardigheden, het natuurschoon en de delicatessen van Toscane. De chianti staat klaar. Of eerst nog een duik in het zwembad? U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 838

Italie > Eigen > Fietsvakantie ItaliŽ - UmbriŽ
Fietsvakantie ItaliŽ - UmbriŽUmbriŽ wordt ook wel \'het groene hart van ItaliŽ\' genoemd. Groene valleien worden afgewisseld met mooie meren, omgeven door een prachtig heuvellandschap. UmbriŽ werd lange tijd ondergewaardeerd als het kleinere zusje van Toscane en tot halverwege de vorige eeuw was UmbriŽ een arme provincie. Het klinkt wrang, maar nu is dat een voordeel voor iedereen die de streek bezoekt. De vele dorpen en steden hebben nog hun oorspronkelijke oude kern en op sommige momenten waan je je nog in de Middeleeuwen. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 848

Oostenrijk > Eigen > Fietsvakantie Oostenrijk - KarinthiŽ families
Fietsvakantie Oostenrijk - KarinthiŽ familiesKarinthiŽ heeft veel autoluwe en vlakke fietsroutes langs rivieren en meren. Daar maken we dankbaar gebruik van, al moet er natuurlijk nog wel af en toe worden geklommen. Soms fiets je over onverharde wegen. De uitzichten zijn spectaculair, met rondom bergen tot 3000 m. In de talloze grote en kleine meren kun je heerlijk zwemmen en je vindt overal terrasjes. Cultuurliefhebbers komen aan hun trekken in de grote steden Klagenfurt en Villach. De meeste campings waar je verblijft, liggen aan een meer en hebben een strandbad. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 628

Slovenie > Eigen > Fietsvakantie SloveniŽ - Triglav
Fietsvakantie SloveniŽ - TriglavJe zou kunnen zeggen: vier voor de prijs van ťťn. SloveniŽ biedt de schoonheid en het plezier van zijn buurlanden ItaliŽ, Oostenrijk, Hongarije en KroatiŽ. Vriendelijke dorpjes liggen ongerept in de groene heuvels, prachtige kastelen spiegelen zich in de meren, bruisende rivieren stromen door ruige kloven. Het is een genot om hier te fietsen. Cultuurliefhebbers doen zich tegoed aan de rijke historie en fraaie steden. SloveniŽ is een fietsfeest! U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 848

Spanje > Eigen > Fietsvakantie Spanje - La Rioja families
Fietsvakantie Spanje - La Rioja familiesNatuurlijk, Rioja is vooral bekend als wijngebied. Maar er is veel meer! Mooie valleien, middeleeuwse kloosters, boeiende steden. Je fietst over glooiende heuvels van camping naar camping. Groene bossen, rode aarde, gele zon, blauwe lucht. Wat een kleurenpalet! Je doet het rustig aan, want je fietst maar vier keer naar een andere camping. De bergen laat je links liggen. Voor de klimmers zijn er echter uitdagende rondritten. Wat je ook doet, er blijft altijd tijd over om te luieren, te slenteren of te shoppen. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 698