Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Frankrijk > Eigen > Fietsvakantie Frankrijk - BourgondiŽ
Fietsvakantie Frankrijk - BourgondiŽBourgondiŽ? Smullen! Ontspannen genieten van het goede leven, heerlijk eten, fantastische wijn. Je fietst over rustige, redelijk vlakke weggetjes. Goed bewegwijzerde, autovrije VoiesVertes (groene paden) leiden je over glooiende heuvels langs wijngaarden van de befaamde bourgognewijnen. En dat alles op net 800 km van Utrecht. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 729

Frankrijk > Eigen > Fietsvakantie Frankrijk - BourgondiŽ (families, alle leeftijden)
Fietsvakantie Frankrijk - BourgondiŽ (families, alle leeftijden)BourgondiŽ? Smullen! Ontspannen genieten van het goede leven, heerlijk eten, fantastische wijn. En er is ook heel veel te beleven voor de kinderen! Je fietst over rustige, redelijk vlakke weggetjes. Goed bewegwijzerde, autovrije VoiesVertes (groene paden) leiden je over glooiende heuvels langs wijngaarden van de befaamde bourgognewijnen. En dat alles op net 800 km van Utrecht. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 699

Frankrijk > Eigen > Fietsvakantie Frankrijk - Haut-Jura
Fietsvakantie Frankrijk - Haut-JuraDe Haut-Jura is een typisch overgangsgebied tussen het heuvelland van Noord Frankrijk en de hoge Alpen. In deze fraaie en uitdagende reis wordt dan ook best wat geklommen. Je rijdt door het gebied van de Ain met zijn vele stuwmeren en je bekijkt het Meer van Geneve vanuit de hoge heuvels of vanaf de lager gelegen oever.. De hele reis fiets je in of net buiten het Parc Naturel Regional de Haut-Jura. Natuur alom en veelal stille weggetjes die je van de ene naar de andere camping leiden. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 729

Frankrijk > Eigen > Fietsvakantie Frankrijk - Vallei van de Lot (families, alle leeftijden)
Fietsvakantie Frankrijk - Vallei van de Lot (families, alle leeftijden)Je zoekt een vriendelijke en rustige fietsomgeving? Dan is het glooiende landschap van de Quercy Blanc en de vallei van de Lot een uitstekende keuze. Zachtwitte kalkplateaus, schaduwrijke bossen, knalgele zonnebloemen, uitgestrekte wijngaarden en slaperige dorpjes bepalen het ritme. De Lot stroomt lui voorbij. Levendige stadjes met gezellige terrasjes maken je vakantie compleet. Plezier voor jong en oud, onderweg en op de campings! U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 699

Italie > Eigen > Fietsvakantie ItaliŽ - UmbriŽ Marche
Fietsvakantie ItaliŽ - UmbriŽ MarcheHet relatief onbekende Marche ligt tussen de bergen van de Apennijnen en de Adriatische zee. In deze bergachtige provincie vind je nog het echte ItaliŽ. Vele dorpen en steden hebben nog hun oorspronkelijke oude kern en op sommige momenten waan je je echt in de Middeleeuwen. Het bekendere UmbriŽ, de andere streek die we op deze reis bezoeken, wordt ook wel \'het groene hart van ItaliŽ\' genoemd. Groene valleien worden afgewisseld met mooie meren, omgeven door een prachtig heuvellandschap. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 899

Slovenie > Eigen > Fietsvakantie SloveniŽ - Triglav
Fietsvakantie SloveniŽ - TriglavJe zou kunnen zeggen: vier voor de prijs van ťťn. SloveniŽ biedt de schoonheid en het plezier van zijn buurlanden ItaliŽ, Oostenrijk, Hongarije en KroatiŽ. Vriendelijke dorpjes liggen ongerept in de groene heuvels, prachtige kastelen spiegelen zich in de meren, bruisende rivieren stromen door ruige kloven. Het is een genot om hier te fietsen. Cultuurliefhebbers doen zich tegoed aan de rijke historie en fraaie steden. SloveniŽ is een fietsfeest! U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 879

Zweden > Eigen > Fietsvakantie Zweden - Smšland (families, vanaf 7 jaar)
Fietsvakantie Zweden - Smšland (families, vanaf 7 jaar)Zweden, land van meren en eeuwig zingende bossen, land van rust en ruimte. En van kinderhelden als Pipi Langkous en Nils Holgerson natuurlijk. Het is een groot natuurgebied met uitgestrekte loof- en dennenwouden rond duizenden meren. De meeste campings waar je verblijft, liggen aan een meer en hebben een strandbad. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 779