Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Italie > Colombare di Sirmione > Du Parc
Du ParcSfeervol hotel met een uitstekende keuken. Goed geprijsd en met een hoge waardering van onze gasten. Geschikt voor families, vooral de suites en de miniclub in het hoogseizoen. Ook zeer geschikt voor koppels, vooral de superior kamer. De kamers zijn overigens, net als de lobby, afgelopen jaar volledig gerenoveerd. Huur een fiets in het hotel om de omgeving te verkennen. Fiets naar het centrum van Sirmione en struin door de eeuwenoude straatjes. En vergeet natuurlijk niet te ontspannen bij het zwembad, waar je gratis gebruik kunt maken van de ligbedden en handdoekenservice. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 202

Italie > Colombare di Sirmione > Punta Gro
Punta GroResidence Punta Gro is geschikt voor koppels en families. Dit appartementencomplex is rustig gelegen aan het Gardameer. Punta Gro biedt voldoende faciliteiten voor jong en oud. Je kunt bijvoorbeeld lekker bij het zwembad liggen of fietsen huren en de omgeving verkennen. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 108

Italie > Colombare di Sirmione > Tiglio
TiglioResidence Tiglio is een gezellig vakantiecomplex in Colombare di Sirmione. De eenvoudige appartementen zijn ruim en voorzien van een balkon of terras. Residence Tiglio heeft een buitenbad, kinderbad en genoeg ligbedden om lekker een dagje bij het zwembad te kunnen liggen. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 108