Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Italie > Cecina > Fattoria Palazzeta
Fattoria PalazzetaMooie nieuwe appartementen in een oase van rust rondom het zwembad gegroepeerd. De regio nodigt uit tot wijnproeven, zwemmen, ontdekkingstochten en al het mooie waar een vakantie voor staat. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 116

Italie > Cecina > La Cecinella
La CecinellaEen appartement met groot zwembad voor de deur. Zo simpel kan het leven in ItaliŽ zijn! In Cecinella geniet je van het zoete leven in een fijn appartement met alle faciliteiten binnen handbereik. Met als \'buur\' een prachtig wit strand waar je zo bent en een korte wandeling naar het centrum van Cecina Mare voor de broodnodige ristorante en pizzeria\'s waar het heerlijk eten is. Natuurlijk vind je hier wekelijks zo\'n leuke Italiaanse markt. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 120

Italie > Cecina > Le Tamerici
Le TamericiKleine camping met veel mogelijkheden voor actieve kampeerders. Via een korte wandeling door een pijnbomenbos kom je bij het strand en de zee. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 144

Italie > Cecina > Stella Marina
Stella MarinaHotel Stella Marina weet zich goed te onderscheiden van de vele hotels langs de drukke kust van Toscane. Het hotel ligt direct aan het strand en je mag hier in het voor- en naseizoen gratis gebruik maken van de ligbedden op hun eigen strand (juli en augustus tegen betaling). Hier is ook een gezellige beachbar te vinden. Wat ze hier gemeen hebben met veel hotels in ItaliŽ, is het heerlijke eten en het gastvrije ontvangst. In de buurt ligt een aquapark dus waterpret gegarandeerd. Stella Marina is geschikt voor zowel koppels als families. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 180