Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Italie > Cavallino > Camping Ca'Savio
Camping Ca'SavioDeze camping heeft een vriendelijke en gemoedelijke uitstraling. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 158

Italie > Cavallino > Camping Cavallino
Camping CavallinoLevendige familiecamping voor een vakantie met het hele gezin. Met de boot staat u vanaf Punta Sabbioni zo in VenetiŽ. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 215

Italie > Cavallino > Camping Cavallino
Camping CavallinoLevendige familiecamping voor een vakantie met het hele gezin. Met de boot staat u vanaf Punta Sabbioni zo in VenetiŽ. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 213

Italie > Cavallino > Camping Marina di Venezia
Camping Marina di VeneziaGroots en mooi vakantiepark met uitstekende faciliteiten! U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 213

Italie > Cavallino > Camping Union Lido
Camping Union LidoTopper voor de kinderen. Veel animatie, zwembaden en restaurants! U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 230

Italie > Cavallino > Residence Village
Residence VillageCamping Residence Village is een kleinschalige camping aan de Adriatische kust met veel pijnbomen. Het zwembad is gebouwd in lagunestijl en voor de kinderen is er een apart bad met glijbaan. Voor het betere bubbelwerk is er ook een jacuzzi. Vanaf de camping loop je zo een breed zandstrand op dat langzaam afloopt, dus prettig als je hier met kleine kinderen bent. Dat wordt dus zandkastelen bouwen en zandgebakjes bakken! Op Residence Village wordt ook nog het een en ander georganiseerd door het animatieteam en daarbij moet je denken aan shows in de avond en kinderdisco voor de kids. De pizza de la casa is trouwens de specialiteit van het restaurant, het zal toch niet gebeuren dat je daar straks niet over mee kunt praten? U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 79

Italie > Cavallino > Sant Angelo
Sant Angelo U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 180

Italie > Cavallino > Village Cavallino
Village CavallinoVier zwembaden en dichtbij het strand?! Voor waterpret ben je op camping village Cavanillo aan het goede adres. Hier kan je genieten van luxe zwembaden maar ook lekker snorkelen in de zee en vissen kijken. En over dieren gesproken... Wil je graag je huisdier meenemen op vakantie? Dat kan hier! Hoe leuk als je samen met je beste vriend over het strand kan slenteren. Als je er een dagje op uit wil, dan mag een bezoekje aan de stad Veneto niet ontbreken. Wijn proeverijen, een mooi fort bezoeken en vergeet niet de boottochten die je kan maken. Cultuur, lekker eten en gezellig samen zijn, klinkt als een goede vakantie... toch? U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 110