Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Italie > Cattolica > Chic
ChicHotel Chic wordt al meer dan 20 jaar door de Bordoni familie gerund. Het is een traditioneel, knus hotel met in de keuken \'Tante Lina\'. Zij is vooral bekend om haar kookkunsten, waarbij zelfgemaakte pasta en lekkere cakes tot haar specialiteiten behoren. Het is dan ook geen straf om hier op volpension te verblijven. Vanuit Hotel Chic loop je zo naar het strand of het gezellige centrum van Cattolica. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 479

Italie > Cattolica > Pinocchio
PinocchioGezellig en centraal gelegen hotel dat door de vriendelijke en hartelijke familie Battarra wordt gerund. Voor het hotel is een terras waar het prima vertoeven is. Persoonlijke aandacht en gezelligheid is wat de familie belangrijk vindt voor hun gasten. Het hotel ligt in het centrum van Cattolica, waar je de grote fontein kan bezoeken. En het strand? Dat ligt maar 200m verderop! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 351

Italie > Cattolica > Residence du Parc
Residence du ParcDe hartelijkheid die je kent uit hotel Pinocchio, tref je ook in appartementen Du Parc. De familie Battara is namelijk van beide eigenaar en zwaait in beide accommodaties de scepter. Appartementen Du Parc ligt aan de boulevard die langs het strand loopt en aan de rand van het voetgangersgebied in het centrum van Cattolica. En heb je bij veel appartementen dat je de sleutel krijgt en dat was het dan, hier is het anders. Laura is de hele dag aanwezig dus mocht er iets zijn dan komt ze onmiddellijk in actie. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 244

Italie > Cattolica > Victoria Palace
Victoria PalaceHet trendy hotel ligt direct aan het strand en op loopafstand van het gezellige centrum. De kamers zijn eenvoudig maar sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Een fijne bijkomstigheid is de stijlvolle spa waarover het hotel beschikt. Maak \'s avonds een wandeling naar de Fontana delle Sirene, een grote fontein op het plein in het centrum van Cattolica. \'s Avonds kun je hier genieten van de watershow met muziek en licht of van de straatartiesten die hier hun kunsten vertonen. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 223